Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Afhaalmaaltijd

Trek in een stevige Afhaalmaaltijd? Je hebt voldoende te kiezen. Bekende supers als Dekamarkt + Delhaize maar ook aanbieders van maaltijden zoals Van Smaak zijn erin gespecialiseerd. Een stevige Afhaalmaaltijd bestel je online al vanaf €3,25. Comfortabel bezorgd bij jou aan huis. Smakelijk plates als Geglaceerde wortel verwarm je eenvoudig in de magnetron (of in de pan). Oudere mensen kopen hun Afhaalmaaltijden graag bij een maaltijdservice als Van Smaak / Alleszelf.nl. Oprechte bedrijven die zich vooral focussen op ouderenmaaltijden. Vaak bezorgen ze gratis. Bovendien houden ze rekening met diëten als Groentesoep dieet. Jongeren bestellen ook vaak bij een supermarkt als Nettorama of OKay. De reden? De prijs per maaltijd ligt lager. Daarnaast koop je hier meteen andere benodigde boodschappen als Doosjevol aardbeien en/of Fair Trade Original Ananas stukjes op eigen sap. Dit wordt al veel gedaan bij de Bezorgmaaltijd Eindhoven en de Bezorgmaaltijd Almere Stad. bezorgen-Afhaalmaaltijdenaanvragen maaltijd

Een Afhaalmaaltijd thuisbezorgen?

Heb jij wel eens zin in een lekkere Afhaalmaaltijd? Maar geen trek in de supermarkt? Geniet dan van het gemak van de bezorgservice van Helmink Varsseveld of van een super als Dekamarkt. Deze aanbieders bezorgen alle maaltijden goedkoop thuis of op je werk. Rien (76) laat af en toe een Afhaalmaaltijd bezorgen. “Zelf koken is niet altijd meer mogelijk. Ideaal dat ik het zo kan opwarmen. Ik ga vaak voor iets als Drumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst, echter ook Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie is ook geweldig. Bestel het zelf maar eens!”

De voordelen van Afhaalmaaltijden laten bezorgen

  • Voldoende menu’s om uit te kiezen
  • Tot 30 dagen in diepvries bewaren
  • Supersnel opwarmen in magnetron of oven
  • Geschikt voor elk eetpatroon
  • Ook interessant om te bekijken: Snelle maaltijd

Ervaringen met Afhaalmaaltijden bestellen

Gezina uit de regio Westland heeft veel ervaring met Afhaalmaaltijden. De favorieten zijn Schnitzel en natuurlijk Sucadelapje. “In de laatste bestelling zat Penne pesto, kip, groene groenten”. Waarom ik zo van Afhaalmaaltijden smikkel? De eenvoud is doorslaggevend. Overdag ben ik veel tijd kwijt aan Bowlen. Daarom heb ik weinig tijd om in de keuken te staan. Een Afhaalmaaltijd heeft dan veel voordelen”. Wil jij net als deze klant ook smullen van heerlijke kant-en-klaar maaltijden? Bestel dan online! Ga naar www.janlinders.nl of bezoek een winkel van Jan Linders. Diversiteit in overvloed. Het ideale daarvan in dat boodschappen als Vleessalades of ook Vegetarische producten altijd op voorraad zijn. Veelbestelde menu’s zijn Stamppot Hete bliksem en Ovenshotel. Neem van ons aan: bestel Afhaalmaaltijden online en haal de chef in huis.