Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Andijvie maaltijd aan huis

Trek in een Andijvie bezorgmaaltijd? Lekker genieten van bijvoorbeeld Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree? Schiet het koken er alleen vaak bij in? Een (diepvries) kant-en-klaar maaltijd is waarschijnlijk meer dan welkom. Een bezorgmaaltijd van een aanbieder als www.apetito.nl maak je vliegensvlug warm. Max. 10 minuutjes in de combimagnetron (doorgaans rond de 500 watt) of fornuis en smullen maar. In relatief korte tijd kan je een prima gerecht nuttigen. Het goede nieuws: eten bezorgen met Andijvie komt langzaam van het “ongezonde” imago af. Weinig kunstmatige toevoegingen en voldoende vlees. De smaak wordt ook steeds beter. Maaltijden aan huis van bijvoorbeeld Gewoon lekker thuis en Meat&Meals doet nauwelijks onder voor een “echte” maaltijd.

Het gemak van Andijvie bezorgmaaltijden?

  • De kant-klaar-maaltijden van bijv. EkoPlaza maak je supersnel warm (meestal korter dan tien minuten)
  • Heerlijk van smaak
  • Genoeg te kiezen (denk aan Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree)
  • Gratis bij je bezorgd aan huis (minimale afname vaak 3 gerechten)
  • Kies uit dagvers, koelvers of vriesvers
  • Keuze uit nog veel meer lekkere menu’s (denk aan Kip in zoetzure saus)

Hoe werkt Andijvie maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Andijvie worden vaak gekozen. Een maaltijd dat we al jaren kennen. Bijna iedere maaltijdbezorger verkoopt het al jaren. Ga het zelf maar eens na bij bijvoorbeeld Deen of Royal Foods. Goed om te weten: de menu’s wisselen vaak per week. Momenteel leven we in week donderdag 13 mei. Download het weekmenu, en achterhaal of een Andijvie thuisbezorg maaltijd beschikbaar is. Deze week niet op voorraad? Jammer, maar gelukkig: Er zijn voldoende heerlijke alternatieven. Kies bijvoorbeeld eens voor Rode kool met appel of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. Kan jij deze thuis laten komen? Check nu welke organisaties bijvoorbeeld bezorgen in Maaltijdbezorging Emmen.

Andijvie maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Andijvie thuisbezorgen in week donderdag 13 mei
Op dit moment geen magnetronmaaltijden met Andijvie gevonden. Ontdek nu alle Maaltijd voor ouderen, handig bij elkaar.


Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree bezorgen

Een veelzijdig diner bereiden is niet moeilijk. Een populaire bezorgmaaltijd met Andijvie is vanzelfsprekend Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Hoe maak ik dit klaar? Simpel: zet het kort in de oven op ruwweg 175 graden. Lees altijd vooraf de instructies. Vaak kan je een warme maaltijd aan huis zo “koken”. Dit werkt ook zo met een kant-en-klaar gerecht zoals Stamppot boerenkool en Rundergehaktbal met hopjesjus. Blauwe bliksem met peer.Andijvie maaltijden bezorgen vind je in verschillende “versies”:

  • Dagverse diners: extreem vers en gezond
  • Koelvers assortiment: Het menu bewaar je ongeveer 7 dagen in de koelkast.
  • Vriesverse gerechten: Geschikt om langer te bewaren.

Vergeet niet de instructies voor het opwarmen van de opwarm maaltijd voor ouderen
Aanbieders zoals Albert Heijn of Spar zijn hier doorgaans heel helder over. De instructies kan je bekijken op de verpakking van de Andijvie bezorgmaaltijden. Een van de meest bestelde gerechten: Spaghetti bezorgmaaltijd. Niet duidelijk? Dan kan je altijd bellen met de thuisbezorgservice.