Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Asperges maaltijd aan huis

Behoefte aan een Asperges bezorgmaaltijd? Lekker genieten van bijvoorbeeld Aspergesoep met zalm? Wil je dit vooral snel op tafel hebben staan? Een heerlijke kant-en-klaar maaltijd kan je in die zin uit de brand helpen. Zo’n bezorgmaaltijd van een bekende partij als www.apetito.nl staat zo op tafel. Een paar minuten in de combimagnetron (550 watt) of fornuis en je kunt het direct nuttigen. In een paar minuten geniet je gewoon van een lekker maal. Het goede nieuws: eten bezorgen met Asperges is al veel gezonder dan 5 jaar geleden. Weinig zout/suiker en voldoende vlees. Last but not least: mensen zijn tevreden over de smaak. Maaltijden aan huis van onder andere Lidl en niet te vergeten Puur Culinair wordt qua smaak goed beoordeeld.

Waarom Asperges bezorgmaaltijden?

  • De koelverse maaltijden van bijv. Helmink Varsseveld “kook” je binnen mum van tijd (5 – 10 minuten)
  • Heerlijk van smaak
  • Voldoende variatie (populair is bijv. Aspergesoep met zalm)
  • Gratis bezorgd, thuis of op je werk (vergeet niet dat je minimaal 3 gerechten dient te kiezen)
  • Je kunt kiezen uit vriesvers, dagvers of koelvers
  • Bestel direct meerdere maaltijden mee (bijvoorbeeld Macaroni met ham, kaas en tomatensaus)

Hoe werkt Asperges maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Asperges zijn nog altijd een hardloper. Een maaltijd dat we al jaren kennen. Bijna iedere maaltijdbezorger heeft het in het assortiment. Ga het zelf maar eens na bij bijvoorbeeld Maaltijd service en Maaltijdservice.nl. Echter: veel organisaties werken met een wisselend weekmenu. Momenteel leven we in week dinsdag 26 jan. Check het weekmenu van jouw maaltijdservice, en achterhaal of een Asperges thuisbezorg maaltijd te bestellen is. Staat het er niet tussen? Niet getreurd. Er is nog zoveel meer. Kies bijvoorbeeld eens voor Viscurry. Sajour boontjes. Couscous of natuurlijk Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree. Welke organisatie bezorgt maaltijden jouw woonplaats? Veel mensen zoeken bijvoorbeeld naar een service in Maaltijdbezorging Leiden.

Asperges maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Asperges thuisbezorgen in week dinsdag 26 jan
Ons systeem heeft nog geen magnetronmaaltijden met Asperges gevonden. Bekijk alle Bezorgmaaltijd op 1 plek.


Aspergesoep met zalm bezorgen

Een smaakvol gerecht op tafel zetten gaat snel en moeiteloos. Een vaak gekozen bezorgmaaltijd met Asperges is onder andere Aspergesoep met zalm. Op welke manier maak ik dat klaar? Dat gaat heel easy: plaats het max. 10 minuten in de oven op om en nabij 200 graden. Raadpleeg altijd de verpakking. Het gros van de warme maaltijden aan huis maak je zo klaar. Zo makkelijk kan het dus ook met een kant-en-klaar gerecht als Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes of Bami, quorn, satésaus.Asperges maaltijden bezorgen vind je in verschillende “versies”:

  • Dagverse diners: dezelfde dag bereid en het meest gezond
  • Koelvers assortiment: Het gerecht bewaar je ongeveer 7 dagen in de koeling.
  • Vriesverse gerechten: Lang bewaren, handig om achter de hand te hebben.

Bekijk instructies op verpakking van de opwarm kant en klaar maaltijd
Partijen als HelloFresh en niet te vergeten Kievit zijn hier doorgaans heel helder over. De instructies tref je aan op het label van de Asperges bezorgmaaltijden. Misschien ook eens proberen: Glutenvrij bezorgmaaltijd. Niet duidelijk? De thuisbezorgservice staat voor je klaar.