Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 3 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 3 verse maaltijden voor maar €12,95.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Beenham maaltijd aan huis

Ben jij op zoek naar een Beenham bezorgmaaltijd? Genieten van iets zoals Asperge beenham schotel? Heb je doorgaans geen zeeën van tijd? Een dagverse kant-en-klaar maaltijd is dan misschien iets voor jou. Zo’n bezorgmaaltijd van een bekende partij als www.eetgemak.nl maak je vliegensvlug warm. Slechts een paar minuten in combimagnetron (in veel gevallen rond de 600 watt) of fornuis en je kunt aanvallen. In korte tijd geniet je van een heerlijke maaltijd. We vermelden het graag: eten bezorgen met Beenham is al veel gezonder dan 5 jaar geleden. Weinig zout/suiker en ‘t bevat veel belangrijke voedingsstoffen. Last but not least: mensen zijn tevreden over de smaak. Maaltijden aan huis van organisaties zoals Vers Voor Thuis en Jumbo doet nauwelijks onder voor een “echte” maaltijd.

Het grote voordeel van Beenham bezorgmaaltijden?

  • De diepvries-gerechten van onder meer Vers Voor Thuis “kook” je binnen mum van tijd (gemiddeld zo’n 6 minuten)
  • Heerlijk van smaak
  • De keuze is reuze (wat dacht je van Asperge beenham schotel)
  • Vaak gratis thuisbezorgd (vaak moet je wel 3 gerechten kiezen)
  • Koelvers, vriesvers of dagvers
  • Keuze uit nog veel meer lekkere menu’s (denk aan Zalmfilet in botersaus)

Hoe werkt Beenham maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Beenham zijn nog altijd een hardloper. Een maaltijd dat we al jaren kennen. Het grootste gedeelte van de maaltijdbezorger biedt het dan ook aan. Denk hierbij aan partijen als Lekker Thuis of Budget meals. Vergeet niet: de menu’s wisselen vaak per week. Op dit moment is het week 36. Ga naar het weekmenu, en bekijk of een Beenham thuisbezorg maaltijd er deze week tussen staat. Niet gevonden? Helaas, echter: Genoeg andere lekkere menu’s. Denk aan Koolvis met mosterdsaus, prei en gekookte aardappelen of natuurlijk Rabarbercompote. Welke maaltijdservice bezorgt bij jou? Bekijk meteen de beste aanbieders in bijvoorbeeld Maaltijdbezorging Oosterhout.

Beenham maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Beenham thuisbezorgen in week 36
Geen actuele magnetronmaaltijden met Beenham aangetroffen. Open alle Afhaalmaaltijd op 1 plek.


Asperge beenham schotel bezorgen

Een veelzijdig diner op tafel zetten gaat snel en moeiteloos. Een vaak gekozen bezorgmaaltijd met Beenham is onder andere Asperge beenham schotel. Hoe warm ik dit op? Nou, niet moeilijk: warm het even op in je oven op om en nabij 195 graden. Lees altijd vooraf de instructies. Vaak kan je een warme maaltijd aan huis zo “koken”. Dit werkt ook zo met een kant-en-klaar gerecht zoals Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng en natuurlijk Penne vier kazen, uitgebakken spekjes.Beenham maaltijden bezorgen is er in verschillende soorten:

  • Dagverse diners: deze eet je op dezelfde dag als het bereid is
  • Koelvers assortiment: Het gerecht bewaar je een aantal dagen op plusminus 7 graden celcius (in de koelkast).
  • Vriesverse gerechten: Voor in de vrieskist.

Vergeet niet de instructies voor het opwarmen van de opwarm diepvriesmaaltijd
Organisaties als Vers aan tafel en ook Thuisafgehaald melden dit altijd duidelijk. De details lees je op de doos van de Beenham bezorgmaaltijden. Misschien ook eens proberen: Stamppot Prei bezorgmaaltijd. Niet duidelijk? Neem gerust contact op met de betreffende thuisbezorgservice.