Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Biefstuk maaltijd aan huis

Interesse in een Biefstuk bezorgmaaltijd? Genieten van iets zoals Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes? Heb je doorgaans geen zeeën van tijd? Een dagverse kant-en-klaar maaltijd kan je in die zin uit de brand helpen. Zo’n bezorgmaaltijd van bijvoorbeeld www.versaantafel.nl/ “kook” je heel eenvoudig. Slechts een paar minuten in combimagnetron (550 watt) of fornuis en je kunt aan tafel gaan. Binnen 10 minuten eet je een degelijke maaltijd. Vergeet niet: eten bezorgen met Biefstuk wordt steeds gezonder. Weinig zout/suiker en voldoende vlees. De smaak wordt ook steeds beter. Maaltijden aan huis van organisaties zoals Albert Heijn en ook PLUS doet nauwelijks onder voor een “echte” maaltijd.

Waarom Biefstuk bezorgmaaltijden?

  • De koelverse maaltijden van bijv. Spar maak je supersnel warm (5 – 10 minuten)
  • Geen “neppe” smaak, lekker vers
  • De keuze is reuze (wat dacht je van Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes)
  • Gratis bezorgd, thuis of op je werk (vaak moet je wel 3 gerechten kiezen)
  • Je kunt kiezen uit vriesvers, dagvers of koelvers
  • Bestel direct meerdere maaltijden mee (bijvoorbeeld Broccoli kaassaus)

Hoe werkt Biefstuk maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Biefstuk zijn nog altijd een hardloper. Een “makkelijk” menu. Vrijwel elke maaltijdbezorger verkoopt het al jaren. Denk aan Wesselius maaltijden en vanzelfsprekend Alleszelf.nl. Echter: het aanbod kan veranderen per week. Het is nu week donderdag 21 jan. Navigeer naar het menu van deze week, en ontdek of een Biefstuk thuisbezorg maaltijd deze week mogelijk is. Staat het er niet tussen? Helaas, echter: Er zijn voldoende heerlijke alternatieven. Denk aan Hachee met rodekool en witte rijst of Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst. Benieuwd naar de maaltijdservices in jouw regio? Bekijk meteen de beste aanbieders in bijvoorbeeld Maaltijdbezorging Lelystad.

Biefstuk maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Biefstuk thuisbezorgen in week donderdag 21 jan
We hebben geen magnetronmaaltijden met Biefstuk aangetroffen. Ga naar alle aanbiedingen voor het weekmenu.


Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes bezorgen

Een lekkere maaltijd bereiden gaat snel en moeiteloos. Een aantrekkelijke bezorgmaaltijd met Biefstuk is bijvoorbeeld Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Op welke manier maak ik dat klaar? Nou, niet moeilijk: zet het kort in de oven op ongeveer 210 graden. Bekijk de verpakking voor de specfieke instructies. Meestal kan je een warme maaltijd aan huis zo bereiden. Dit is niet anders voor bijv. een kant-en-klaar gerecht zoals Runderhachee, rode kool, aardappelpuree en natuurlijk Gewokte spinazie.Biefstuk maaltijden bezorgen bestel je in 3 verschillende soorten:

  • Dagverse diners: extreem vers en gezond
  • Koelvers assortiment: Het menu houd je om en nabij een week op plusminus 7 graden celcius (in de koelkast).
  • Vriesverse gerechten: Voor in de vrieskist.

Bekijk instructies op verpakking van de opwarm thuismaaltijd
Leveranciers van maaltijden als Mathijs Maaltijdbox en ook Royal Foods geven dit concreet aan. De bereidingswijze lees je op de buitenkant van de Biefstuk bezorgmaaltijden. Misschien ook eens proberen: Flensjes bezorgmaaltijd. Niet duidelijk? De thuisbezorgservice staat voor je klaar.