Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Boontjes maaltijd aan huis

Behoefte aan een Boontjes bezorgmaaltijd? Bijvoorbeeld iets culinairs zoals Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook? Wil je dit vooral snel op tafel hebben staan? Een heerlijke kant-en-klaar maaltijd is waarschijnlijk meer dan welkom. Een bezorgmaaltijd van een aanbieder als www.dingdong.nu “kook” je heel eenvoudig. Max. 10 minuutjes in de combimagnetron (vaak op 500 – 600 watt) of fornuis en het is helemaal klaar om te eten. Binnen 10 minuten geniet je van een heerlijke maaltijd. Het goede nieuws: eten bezorgen met Boontjes is al veel gezonder dan 5 jaar geleden. Zoutarm en veel groenten. Qua smaak is het ook enorm verbeterd. Maaltijden aan huis van onder andere Helmink Varsseveld en COOP wordt niet voor niets vaak besteld door trouwe consumenten.

De voordelen van Boontjes bezorgmaaltijden?

  • De menu’s van bijvoorbeeld PLUS maak je supersnel warm (7 – 8 minuten vaak)
  • Heerlijk van smaak
  • Voldoende variatie (populair is bijv. Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook)
  • Het wordt gratis bij je afgeleverd (bij 3 gerechten of meer)
  • Zowel koelvers, dagvers als koelverse maaltijden mogelijk
  • Maak je bestelling compleet met gevarieerde gerechten (o.a. Spitskoolschotel met aardappelpuree)

Hoe werkt Boontjes maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Boontjes zijn erg gangbaar. Een “makkelijk” menu. Het gros van de maaltijdbezorger biedt het dan ook aan. Voorbeelden zijn Lidl of Wesselius maaltijden. Vergeet niet: het aanbod kan veranderen per week. Het is nu week donderdag 21 jan. Open het weekmenu van jouw aanbieder, en kom erachter of een Boontjes thuisbezorg maaltijd beschikbaar is. Is dit niet het geval? Jammer, maar gelukkig: Genoeg andere lekkere menu’s. Neem nu zoiets als Kip kerrie ananas met risotto of Spinaziestamppot, braadworst. Welke organisatie bezorgt maaltijden jouw woonplaats? Veel mensen zoeken bijvoorbeeld naar een service in Maaltijdbezorging Middelburg.

Boontjes maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Boontjes thuisbezorgen in week donderdag 21 jan
Geen actuele magnetronmaaltijden met Boontjes gevonden. Open alle aanbiedingen, handig bij elkaar.


Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook bezorgen

Een lekkere maaltijd “koken” gaat snel en moeiteloos. Een populaire bezorgmaaltijd met Boontjes is bijvoorbeeld Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Hoe “kook” ik dit gerecht? Dat stelt nauwelijks iets voor: warm het even op in je oven op om en nabij 195 graden. Bekijk de verpakking voor de specfieke instructies. Het gros van de warme maaltijden aan huis maak je zo klaar. Zo makkelijk kan het dus ook met een kant-en-klaar gerecht als Minestronesoep en Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen.Boontjes maaltijden bezorgen is er in verschillende varianten:

  • Dagverse diners: deze eet je op dezelfde dag als het bereid is
  • Koelvers assortiment: Het gerecht bewaar je ongeveer 7 dagen op plusminus 7 graden celcius (in de koelkast).
  • Vriesverse gerechten: Geschikt om langer te bewaren.

Check de bereidingswijze op het karton van de opwarm maaltijd
Partijen als Aldi en Vers aan tafel zijn hier doorgaans heel helder over. De details vind je terug op de doos van de Boontjes bezorgmaaltijden. Een van de meest bestelde gerechten: Stamppot Hutspot bezorgmaaltijd. Onzeker over de bereidingswijze? Neem gerust contact op met de betreffende thuisbezorgservice.