Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Buitenlandse maaltijd

Op zoek naar een heerlijke Buitenlandse maaltijd? De keuze is enorm! Supermarkten als Jan Linders + Smatch en juist ook maaltijdservices als Van Smaak zijn hierin prima keuzes. Een heerlijke Buitenlandse maaltijd koop je via internet al vanaf €3,95. Comfortabel bezorgd waar en wanneer jij wil. Excellente diners als bijvoorbeeld Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst bereid je gemakkelijk in de magnetron (of in de pan). Senioren bestellen hun Buitenlandse maaltijden vaak bij een maaltijdservice zoals Buitendijk maaltijden / Easy Meal. Eerlijke aanbieders die gespecialiseerd zijn in maaltijden voor ouderen. Regelmatig bezorgen ze gratis. Bovendien respecteren ze diëten als Appel dieet. Jongeren kiezen daarentegen vaak voor supers zoals Poiesz en Match. Het voordeel? Vaak is dit goedkoper. Bovendien bestel je hier direct alle wekelijkse boodschappen als BASIC Worteltjes fijn en/of Groene selder. Dit wordt al veel gedaan bij de Bezorgmaaltijd Vlaardingen en de Bezorgmaaltijd Hoofddorp. bezorgen-Buitenlandse maaltijdenaanvragen maaltijd

Een Buitenlandse maaltijd thuisbezorgen?

Heb jij wel eens zin in een lekkere Buitenlandse maaltijd? Maar geen trek in de supermarkt? Maak dan gebruik van de bezorgservice van Regiomeal of van de supermarkt Dekamarkt. Deze aanbieders bezorgen jouw maaltijden soms gratis aan huis. Annemarie (72) laat regelmatig een Buitenlandse maaltijd bezorgen. “Koken is soms lastig. Geweldig hoe snel ik dit kan opwarmen. Ik houd van Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie maar ook Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen is super lekker. Bestel het zelf maar eens!”

De pluspunten van Buitenlandse maaltijden laten bezorgen

  • 100% vegetarische mogelijk
  • Na bezorging koel te bewaren
  • Je warmt het in een paar minuten op
  • Geschikt voor elk eetpatroon
  • Wat je ook zeker moet proberen: Caloriearme maaltijd

Ervaringen met Buitenlandse maaltijden bestellen

Miranda uit de regio Sittard-Geleen geniet al maanden van Buitenlandse maaltijden. Het liefste eten we Rookworst en ook Varkensfilet. “In de laatste bestelling zat Kabeljauw in kruidensaus”. Waarom ik zo van Buitenlandse maaltijden smikkel? Gemakkelijker kan het niet. Door de weeks ben ik druk met Geocaching. Hierdoor lukt het me niet altijd om in de keuken te staan. Een Buitenlandse maaltijd heeft dan veel voordelen”. Sta jij ervoor open? Wil je ook eens genieten van kant-en-klaar maaltijden? Wacht dan niet langer! Bezoek www.regiomeal.nl of ga eens langs bij Jumbo. Altijd wat nieuws te kiezen. Het gemakkelijke van die winkels is dat boodschappen als Halal rund of ook Speelgoed ook te koop zijn. Populaire maaltijden zijn Broccoli of Klapstuk. Onze tip: bestel Buitenlandse maaltijden online en bespaar tijd.