Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Cordon bleu maaltijd aan huis

Interesse in een Cordon bleu bezorgmaaltijd? Lekker genieten van bijvoorbeeld Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie? Maar heb je maar weinig tijd? Een heerlijke kant-en-klaar maaltijd is dan misschien iets voor jou. Zo’n bezorgmaaltijd van bijvoorbeeld www.handgraaf-maaltijden.nl maak je vliegensvlug warm. Eventjes in de combimagnetron (in veel gevallen rond de 600 watt) of fornuis en je kunt het direct nuttigen. Binnen mum van tijd geniet je van een heerlijke maaltijd. We vermelden het graag: eten bezorgen met Cordon bleu is al veel gezonder dan 5 jaar geleden. Weinig zout/suiker en ‘t bevat veel belangrijke voedingsstoffen. Qua smaak is het ook enorm verbeterd. Maaltijden aan huis van onder meer MyCooks en natuurlijk Maaltijd service wordt qua smaak goed beoordeeld.

Het gemak van Cordon bleu bezorgmaaltijden?

  • De diepvries-gerechten van onder meer Alleszelf.nl “kook” je binnen mum van tijd (binnen 7 minuten)
  • Nauwelijks te onderscheiden van zelf koken
  • De keuze is reuze (wat dacht je van Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie)
  • Gratis bezorgd, thuis of op je werk (houd rekening met minimale afname van 3 gerechten)
  • Maaltijden in vriesverse, dagverse en koelverse varianten
  • Maak je bestelling compleet met gevarieerde gerechten (o.a. Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes)

Hoe werkt Cordon bleu maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Cordon bleu zijn erg gangbaar. Een “makkelijk” menu. Het gros van de maaltijdbezorger heeft het in het assortiment. Check het maar bij onder andere Alleszelf.nl en vanzelfsprekend Maaltijdservice.nl. Let op: de menu’s wisselen vaak per week. Op dit moment is het week donderdag 13 mei. Download het weekmenu, en achterhaal of een Cordon bleu thuisbezorg maaltijd te bestellen is. Staat het er niet tussen? Niks aan de hand. Er bestaan voldoende heerlijke alternatieven. Wat dacht je van Speklapjes met jus, rode bieten met zilveruitjes en aardappelpuree of misschien Gebakken kibbeling. Wordt het bij jou bezorgd? Bekijk meteen de beste aanbieders in bijvoorbeeld Maaltijdbezorging Uden.

Cordon bleu maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Cordon bleu thuisbezorgen in week donderdag 13 mei
Geen actuele magnetronmaaltijden met Cordon bleu aangetroffen. Open alle Diepvriesmaaltijd voor het weekmenu.


Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie bezorgen

Een smaakvol gerecht bereiden gaat snel en moeiteloos. Een heerlijke bezorgmaaltijd met Cordon bleu is bijv. Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie. Hoe maak ik dit klaar? Eenvoudig: zet het kort in de oven op zo’n 195 graden. Lees altijd vooraf de instructies. Het opwarmen van een warme maaltijd aan huis gaat doorgaans zo. Hetzelfde geldt voor een kant-en-klaar gerecht als Stoofpotje rundvlees of juist Bloemkool met rundvlees schotel.Cordon bleu maaltijden bezorgen is er in verschillende varianten:

  • Dagverse diners: extreem vers en gezond
  • Koelvers assortiment: Het eten houd je om en nabij een week op plusminus 7 graden celcius (in de koelkast).
  • Vriesverse gerechten: Lang bewaren, handig om achter de hand te hebben.

Vergeet niet de instructies voor het opwarmen van de opwarm maaltijd voor ouderen
Partijen als Maaltijdgemak.nu of Chef Martin vertellen je daar wel meer over. De details tref je aan op de buitenkant van de Cordon bleu bezorgmaaltijden. Een populaire maaltijd is bijvoorbeeld: Rijst bezorgmaaltijd. Niet duidelijk? De thuisbezorgservice staat voor je klaar.