Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Couscous maaltijd aan huis

Interesse in een Couscous bezorgmaaltijd? Genieten van iets zoals Couscous, kip, mergueze worst? Maar heb je maar weinig tijd? Een dagverse kant-en-klaar maaltijd kan je in die zin uit de brand helpen. Een dergelijkebezorg maaltijd afkomstig van bijv. www.versvoorthuis.nl staat zo op tafel. Eventjes in de combimagnetron (550 watt) of fornuis en smullen maar. Binnen mum van tijd kan je een prima gerecht nuttigen. Vergeet niet: eten bezorgen met Couscous is tegenwoordig een stuk gezonder. Zoutarm en boordevol vitamines. Niet onbelangrijk: het smaakt ook nog lekker. Maaltijden aan huis van partijen als Apetito en niet te vergeten Van Smaak doet nauwelijks onder voor een “echte” maaltijd.

Waarom Couscous bezorgmaaltijden?

  • De diepvries-gerechten van onder meer Vers bij u thuis “kook” je binnen mum van tijd (niet meer dan 10 minuten)
  • Doet amper onder voor zelf gekookte maaltijd
  • Voldoende variatie (populair is bijv. Couscous, kip, mergueze worst)
  • Meestal zonder extra kosten thuis afgeleverd (vaak moet je wel 3 gerechten kiezen)
  • Zowel koelvers, dagvers als koelverse maaltijden mogelijk
  • Combineer met andere heerlijke menu’s (bijv. Boerengehaktschotel met aardappelpuree)

Hoe werkt Couscous maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Couscous zijn erg gangbaar. Sinds de opkomst van tafeltje dekje al veel besteld. Zo’n beetje elke denkbare maaltijdbezorger heeft het in het assortiment. Voorbeelden zijn Wesselius maaltijden of Lidl. Alleen: het menu is vaak elke 7 dagen weer anders. We leven nu in week zondag 18 apr. Check het weekmenu van jouw maaltijdservice, en bekijk of een Couscous thuisbezorg maaltijd er op dit moment tussen staat. Kan je het niet vinden? Niet getreurd. Er bestaan voldoende heerlijke alternatieven. Neem nu zoiets als Kippenboutje in tuttifrutti, babyworteltjes en gefrituurde aardappelpartjes of Volkoren macaronischotel. Welke maaltijdservice bezorgt bij jou? Check nu welke organisaties bijvoorbeeld bezorgen in Maaltijdbezorging Waalwijk.

Couscous maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Couscous thuisbezorgen in week zondag 18 apr
Op dit moment geen magnetronmaaltijden met Couscous gevonden. Bekijk alle Diepvriesmaaltijd en vind jouw gerecht.


Couscous, kip, mergueze worst bezorgen

Een heerlijk menu “koken” is eenvoudig. Een populaire bezorgmaaltijd met Couscous is bijv. Couscous, kip, mergueze worst. Hoe maak ik dit klaar? Nou, niet moeilijk: zet het kort in de oven op zo’n 170 graden. Lees altijd vooraf de instructies. Meestal kan je een warme maaltijd aan huis zo bereiden. Dit geldt dus ook vaak voor een kant-en-klaar gerecht als Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie en natuurlijk Drumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst.Couscous maaltijden bezorgen vind je in verschillende “versies”:

  • Dagverse diners: dezelfde dag bereid en het meest gezond
  • Koelvers assortiment: De maaltijd bewaar je ongeveer 7 dagen op plusminus 7 graden celcius (in de koelkast).
  • Vriesverse gerechten: Bewaar je een maand of langer in de diepvries.

Bekijk instructies op verpakking van de opwarm maaltijd
Partijen als Maaltijdservice.nl en niet te vergeten Kievit melden dit altijd duidelijk. De details kan je bekijken op het label van de Couscous bezorgmaaltijden. Misschien ook eens proberen: Boontjes bezorgmaaltijd. Vragen? Neem gerust contact op met de betreffende thuisbezorgservice.