Dieetmaaltijd

Trek in een stevige Dieetmaaltijd? Er valt enorm veel te kiezen. Supers zoals Aldi + Intermarche en juist ook verzorgers van maaltijden zoals Maaltijdenexpres zijn hierin prima keuzes. Een stevige Dieetmaaltijd vind je online al voor €5,25. Lekker makkelijk bezorgd waar en wanneer jij wil. Lekkere diners als bijvoorbeeld Oosterse zalm bereid je gemakkelijk in de magnetron (of in de pan). Bejaarden bestellen hun Dieetmaaltijden vaak bij een maaltijdservice zoals Wesselius maaltijden / Regiomeal. Oprechte partijen die zich met name richten op seniorenmaaltijden. Vaak bezorgen ze gratis. Tevens weten ze om te gaan met een dieet zoals Macrobiotisch dieet. Jongere mensen kiezen daarentegen vaak voor supers zoals Jan Linders + Magda. Waarom? In de regel is het voordeliger. Ook vind je hier je overige boodschappen zoals Ardo Broccoli mix en Nasi-/ bamigroenten voordeel. Dit wordt al veel gedaan bij de Bezorgmaaltijd Roermond en de Bezorgmaaltijd Amersfoort.


Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 3 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 3 verse maaltijden voor maar €12,95.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


bezorgen-Dieetmaaltijdenaanvragen maaltijd

Een Dieetmaaltijd laten bezorgen?

Ben jij wel toe aan een Dieetmaaltijd? Maar wil je de deur niet uit? Maak dan gebruik van de bezorgservice van Van Smaak of Spar. Deze organisaties bezorgen alle maaltijden soms gratis aan huis. Vanessa (76) laat de laatste tijd wel eens een Dieetmaaltijd bezorgen. “Zelf koken is niet altijd meer mogelijk. Geweldig dat ik het zo kan opwarmen. Vaak kies ik voor Champignonsoep maar ook Gebakken krieltjes is ook geweldig. Echt een aanrader!”

De voordelen van Dieetmaaltijden laten bezorgen

  • Een grote diversiteit aan menu’s
  • Tot 30 dagen in diepvries bewaren
  • Snel hoogwaardige maaltijd op tafel
  • Past bij elk dieet
  • Ook interessant om te bekijken: Goedkope maaltijd

Recensie over Dieetmaaltijden bestellen

Hendrik uit de omgeving Heerlen gebruikt al langere tijd Dieetmaaltijden. Het liefste eten we Spruitjes en natuurlijk Schnitzel. Vorige week kocht ik nog Aardappelen met bietjes en vlees”. Waarom ik zo van Dieetmaaltijden smikkel? De eenvoud is doorslaggevend. Door de weeks ben ik druk met Honkbal. Dit belemmert me enorm om te koken. Een Dieetmaaltijd kent dan puur en alleen pluspunten”. Kan jij ook niet wachten? Ook proeven van fantastische kant-en-klaar maaltijden? Bestel dan online! Klik op www.spar.nl of loop snel binnen bij Dirk. Er is keuze genoeg. Het ideale daarvan in dat boodschappen als Rijst en natuurlijk Entertainment & TV tijdschriften ook te koop zijn. Veelbestelde menu’s zijn Stamppot Spitskool en Tortellini. Neem van ons aan: bestel Dieetmaaltijden online en haal de chef in huis.