Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 3 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 3 verse maaltijden voor maar €12,95.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijden aan huis Drachten

Het staat de laatste jaren alles behalve stil: maaltijden aan huis in Drachten. Hoe dat mogelijk is? Tegenwoordig zien we dat de keuze in gerechten sterk groeit. Ook bent u verzekerd van koelverse bezorging. De gerechten kunt u supersnel opwarmen. U zit niet vast aan dure contracten of abonnementen. Woont u zelfstandig en wordt koken toch een probleem? Door middel van de maaltijdservice, oftewel warme maaltijden aan huis in Drachten, geniet u dagelijks van een stevige maaltijd. Lekker smullen van onder andere Zomerzuurkool met casselerrib en ananas of bijvoorbeeld Kiptajine. Leveranciers van thuismaaltijden waar u kunt bestellen zijn onder meer Lekker Thuis en het bekende COOP. Daarnaast zijn er nog veel meer. Bekijk ook het overzicht hieronder voor de meest-bekende leveranciers van maaltijdbezorging.

U kunt voordelig warm eten bezorgen bestellen. Een ouderenmaaltijd vindt u online al vanaf €2,85. Is dit iets voor mij? Koop dan altijd eerst een goedkoop proefpakket. Koop daardoor tijdelijk zo’n 5 warme kant en klaar maaltijden tegen lagen kosten bezorgd voor +/- 14 euro. Haal de chef in huis met deze een bezorgmaaltijd aan huis in Drachten. Verrukkelijke recepten, met minder zout en kruiden maar wel met verse producten. Klaargemaakt door de chefkok.

* Handig: → Meer zelfstandigheid creëren met bezorgmaaltijden voor uw vader, moeder, opa of oma? Vergelijk zeker eens de Tafeltje Dekje aanbieders of surf naar details over Diepvriesmaaltijd.

Waarom senioren houden van maaltijden aan huis in Drachten

 • Opwarmen als u dat uitkomt
 • Past moeiteloos bij uw eetpatroon (bijv. vetarm)
 • In handige verpakking voor in de oven of magnetron
 • De gerechten worden in koele boxen thuisbezorgd
 • Elke dag weer iets nieuws op tafel

Gemak dient de mens, dat is helder. Zelf een keuze maken uit de lijst met landelijke maaltijdservices? In de bijgaande tabel treft u enkele bekende partijen. Al deze ambachtelijke bedrijven kunnen maaltijdbezorging aan huis bij senioren/bejaarden/ouderen. Welke zaken zijn van belang bij het uitkiezen van een maaltijdvoorziening? Houd rekening met zaken als veelzijdigheid van het menu, prijs, en natuurlijk kwaliteit. Kies voor een proefmaaltijd, en u kunt morgen al lekker aan tafel gaan. Geniet van o.a. Snijbonen met een kipfilet of natuurlijk Procureurlapje met groenten. Of kies voor een voedzame maaltijd zoals bijv. Pasta thuis maaltijd. Populaire partijen zijn Diepvriesman en ook Maaltijdservice.nl. U kunt ook kiezen voor een regionale service van warm eten aan huis voor ouderen.

maaltijden aan huis Drachten

aanvragen maaltijd

Maaltijdbezorging Drachten

maaltijdbezorging in Drachten

Voor senioren en bejaarden is het klaarmaken van eten vaak een probleem. Vooral voor zelfstandige alleenstaanden. “Even” de wekelijkse boodschappen doen is niet altijd mogelijk. Dan is maaltijdbezorging in Drachten een goede zaak. De maaltijdservice voorziet u iedere week van gevarieerde gerechten. Deze kunnen rechtstreeks in de oven of magnetron. Enorm veel ouderen ontdekken dagelijks het gemak. Interessante verstrekkers van magnetronmaaltijden zijn:

 • Dingdong houdt rekening met uw dieet, allergieën of cultuur.
 • De menu’s van Lekkerthuis.nl zijn afgestemd op uw diëten.
 • Bij Apetito gaat bestellen eenvoudig en vlug.
 • Foodconnect staat garant voor verse ingrediënten.
 • Via Maaltijdservice.nl bestel je zoutarm, eiwitrijk of gemalen.
 • Ruime keuze en top-kwaliteit bij Uitgekookt (Van Marle).
 • Marley Spoon, HelloFresh, Emte en Albert Heijn behoren ook tot de mogelijken.

Door wie laat ik warm eten in Drachten bezorgen?

Enthousiast geworden over de luxe van warm eten laten bezorgen? Zelfstandig wonen wordt weer mogelijk door warm eten bezorgen. Dat is niet anders in de regio Friesland! Vergeet de dure abonnement, er is genoeg te kiezen en ‘t doen amper onder voor een “echte” maaltijd. Door de hulp van een maaltijd aan huis in Drachten kunnen senioren weer genieten van meer zelfstandigheid. Uw ouders bereiden zelf weer heerlijke diepvriesmaaltijden. De gerechten respecteren specifieke diëten en wensen zoals Ladyline dieet. Let op: warm eten aan huis bezorgen wordt ook gebruikt bij zorginstellingen en bijvoorbeeld woonzorgcentra.

Persoonlijk contact met chauffeur?
Is uw pa of ma alleenstaand? Een praatje maken is altijd leuk voor ouderen. Inhoudelijk contact is van groot belang voor maaltijdvoorzieningen. Wanneer er bijzonderheden aan de hand zijn, dan nemen zij direct contact op het iemand binnen de familie. De verzorgers van warme maaltijden aan huis denken met u mee. Een veranderd eetpatroon? Een aanbieders van maaltijdbezorging zijn geweldig handig! Zoek ook details over: Maaltijden aan huis Nives

Veel groente en vitamines

Even in de magnetron voor 5 minuten

Ontzorg uw dagelijks leven

Meerdere bezorgdagen

De meningen over maaltijdbezorging in en rondom Friesland
4.5

Recensie over maaltijden aan huis in Drachten

Meer en meer senioren profiteren van de maaltijd aan huis. Schieten zij hier iets mee op? Maria (69) is zeer gelukkig met maaltijdbezorging aan huis voor ouderen. “Even geleden kwam ik op het idee een proefpakket te bestellen bij Wesselius maaltijden. Hierin zaten gerechten als Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen, Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen en volgens mij Paëlla. Het smaakte heerlijk! Ik bestel nu vaak telefonisch. Ook stemt het af met mijn Appelazijn dieet. De bezorger medewerkers zijn altijd vriendelijk. Hij zet het altijd even voor mij in de koeling.

Aiden (41) maakt zijn moeder vaak blij met warm eten aan huis. “Op haar leeftijd is een winkel bezoeken lastig. Wat assistentie zou haar goed doen. Wat tot de mogelijkheden behoorde was Jumbo. Warme maaltijden aan huis in Drachten voor nog geen €3,5 per maaltijd. Ik vind dat niet duur. De lekkerste maaltijden zijn dan wel Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree en/of Varkens-groenteschotel. Probeer maaltijdbezorging zelf maar uit.”.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)