Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Eenpersoonsmaaltijd

Trek in een stevige Eenpersoonsmaaltijd? Er valt enorm veel te kiezen. Supermarkten als MCD + EkoPlaza maar ook verzorgers van maaltijden zoals Regiomeal bieden volop keuze. Een lekkere Eenpersoonsmaaltijd bestel je online al vanaf €2,95. Comfortabel bij jou thuisbezorgd. Magnifieke plates zoals Penne pesto, kip, groene groenten kook je eenvoudig in de magnetron (of in de pan). Senioren bestellen hun Eenpersoonsmaaltijden vaak bij een maaltijdservice zoals Food Connect / Etume. Klantgerichte maaltijdverstrekkers die zich met name richten op ouderenmaaltijden. Ook komen ze vaak gratis bezorgen. Daarnaast weten ze om te gaan met een dieet zoals Gluttenvrij dieet. Jongeren kiezen daarentegen vaak voor supers zoals Aldi of Sligro. Waarom? In de regel is het voordeliger. Bovendien koop je hier meteen alle wekelijkse boodschappen als Italiaanse roerbakmix voordeel of Perssinaasappelen voordeel. Veel mensen proberen het al via de Bezorgmaaltijd Zaanstad of de regio Bezorgmaaltijd Kampen. bezorgen-Eenpersoonsmaaltijdenaanvragen maaltijd

Een Eenpersoonsmaaltijd thuisbezorgen?

Heb jij wel eens zin in een lekkere Eenpersoonsmaaltijd? Maar geen trek in de supermarkt? Geniet dan van het gemak van de bezorgservice van Eet Gemak of van de supermarkt Jan Linders. Deze bedrijven bezorgen jouw maaltijden eenvoudigbij je thuis. Ben (73) laat de laatste tijd wel eens een Eenpersoonsmaaltijd bezorgen. “Zelf koken is niet altijd meer mogelijk. Fantastisch om het zo even in de magnetron te doen. Ik ga vaak voor iets als Andijviestamppot, vegetarische balletjes maar Stamppot andijvie is ook geweldig. Ik zou zeggen, probeer het eens!”

Het gemak van Eenpersoonsmaaltijden bezorgen

  • Heel veel gezonde gerechten
  • Na bezorging koel te bewaren
  • Haal de chefkok in huis
  • Houd rekening met jouw levensstijl
  • Ook interessant om te bekijken: Tafeltje Dekje maaltijd

Beoordelingen van Eenpersoonsmaaltijden bestellen

Philip uit de regio Hoorn geniet al maanden van Eenpersoonsmaaltijden. Het liefste eten we Kalkoenfilet en ook Babi ketjap. “Laatst had ik Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen”. Waarom ik zo van Eenpersoonsmaaltijden geniet? Gemakkelijker kan het niet. Door de weeks ben ik druk met Snooker. Daarom heb ik weinig tijd om te koken. Een Eenpersoonsmaaltijd kent dan puur en alleen pluspunten”. Kan jij ook niet wachten? Ook smullen van heerlijke kant-en-klaar maaltijden? Koop direct via internet! Bezoek www.hellofresh.nl of bezoek een winkel van Spar. Altijd wat nieuws te kiezen. Het ideale daarvan in dat boodschappen als Kruidenthee en natuurlijk Witte wijn altijd op voorraad zijn. Lekkere gerechten zijn Witlofschotel maar ook Zoutarm. Onze tip: bestel Eenpersoonsmaaltijden online en proef de kwaliteit.