Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Flensjes maaltijd aan huis

Trek in een Flensjes bezorgmaaltijd? Misschien wel een recept zoals bijv. Flensjes met fruit? Heb je doorgaans geen zeeën van tijd? Een (diepvries) kant-en-klaar maaltijd kan dan een hele redding zijn. De bezorgmaaltijd van organisaties als www.spar.nl staat zo op tafel. Max. 10 minuutjes in de combimagnetron (vaak op 500 – 600 watt) of fornuis en het is helemaal klaar om te eten. In relatief korte tijd geniet je van een heerlijke maaltijd. Wist jij dat? eten bezorgen met Flensjes is tegenwoordig een stuk gezonder. Zoutarm en boordevol vitamines. Last but not least: mensen zijn tevreden over de smaak. Maaltijden aan huis van onder meer Helmink Varsseveld en ook Meat&Meals ontvangt veel positieve recensies.

De voordelen van Flensjes bezorgmaaltijden?

  • De gerechten van onder andere Alleszelf.nl maak je supersnel warm (meestal korter dan tien minuten)
  • Geen “neppe” smaak, lekker vers
  • De keuze is reuze (wat dacht je van Flensjes met fruit)
  • Gratis bij je bezorgd aan huis (bij 3 gerechten of meer)
  • Maaltijden in vriesverse, dagverse en koelverse varianten
  • Keuze uit nog veel meer lekkere menu’s (denk aan Venkelsoep met dille)

Hoe werkt Flensjes maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Flensjes worden vaak gekozen. Een “makkelijk” menu. Het grootste gedeelte van de maaltijdbezorger heeft het in het assortiment. Denk aan kantenklaarmaaltijden.nl en Food Connect. Echter: veel organisaties werken met een wisselend weekmenu. We leven nu in week dinsdag 9 mrt. Open het weekmenu van jouw aanbieder, en kom erachter of een Flensjes thuisbezorg maaltijd deze week mogelijk is. Is dit niet het geval? Geen probleem. Je kunt nog veel meer gerechten kiezen. Wat dacht je van Gehaktballetjes in satésaus of misschien Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree. Wordt het bij jou bezorgd? Veel mensen zoeken bijvoorbeeld naar een service in Maaltijdbezorging Arnhem.

Flensjes maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Flensjes thuisbezorgen in week dinsdag 9 mrt
We hebben geen magnetronmaaltijden met Flensjes aangetroffen. Bekijk alle Afhaalmaaltijd in ons overzicht.


Flensjes met fruit bezorgen

Een lekkere maaltijd regelen is eenvoudig. Een voorbeeld van een bezorgmaaltijd met Flensjes is bijvoorbeeld Flensjes met fruit. Hoe maak ik dit klaar? Dat stelt nauwelijks iets voor: eventjes in je oven op zo’n 215 graden. Lees altijd vooraf de instructies. Vaak kan je een warme maaltijd aan huis zo “koken”. Hetzelfde geldt voor een kant-en-klaar gerecht als Omelet in saus en natuurlijk Klapstuk met hutspot.Flensjes maaltijden bezorgen vind je in verschillende “versies”:

  • Dagverse diners: extreem vers en gezond
  • Koelvers assortiment: Het diner bewaar je een aantal dagen in de koeling.
  • Vriesverse gerechten: Deze gerechten kan een langere tijd in vriezer bewaard worden

Check de bereidingswijze op het karton van de opwarm maaltijd
Partijen als COOP en ook Helmink Varsseveld zijn hier doorgaans heel helder over. De details lees je op de doos van de Flensjes bezorgmaaltijden. Bekijk ook deze maaltijd: Kip-kerrischotel bezorgmaaltijd. Is het niet helder? De thuisbezorgservice staat voor je klaar.