Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 3 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 3 verse maaltijden voor maar €12,95.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Forel maaltijd aan huis

Zin in een Forel bezorgmaaltijd? Heerlijk smullen van bijvoorbeeld Forel met venkel? Maar heb je maar weinig tijd? Een verse kant-en-klaar maaltijd kan dan een hele redding zijn. Een dergelijkebezorg maaltijd afkomstig van bijv. www.bofrost.nl “kook” je heel eenvoudig. Slechts een paar minuten in combimagnetron (plusminus op 560 watt) of fornuis en je kunt aan tafel gaan. In relatief korte tijd kan je een prima gerecht nuttigen. Vergeet niet: eten bezorgen met Forel is best gezond. Indien gewenst gluten en lactose vrij en boordevol vitamines. Last but not least: mensen zijn tevreden over de smaak. Maaltijden aan huis van bijvoorbeeld Maaltijdgemak.nu en Diepvriesman wordt qua smaak goed beoordeeld.

Waarom Forel bezorgmaaltijden?

  • De koelverse maaltijden van bijv. Handgraaf maaltijden zijn zo klaar om te eten (5 – 10 minuten)
  • Nauwelijks te onderscheiden van zelf koken
  • Veel variatie (bijvoorbeeld Forel met venkel)
  • Vaak gratis thuisbezorgd (vaak moet je wel 3 gerechten kiezen)
  • Je kunt kiezen uit vriesvers, dagvers of koelvers
  • Combineer met andere heerlijke menu’s (bijv. Spinaziestamppot)

Hoe werkt Forel maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Forel zijn zeer in trek. Een “makkelijk” menu. Vrijwel elke maaltijdbezorger verkoopt het al jaren. Denk aan HelloFresh en niet te vergeten Eet Gemak. Vergeet niet: de menu’s wisselen vaak per week. Momenteel leven we in week 36. Ga naar het weekmenu, en zie of een Forel thuisbezorg maaltijd beschikbaar is. Is dit niet het geval? Niet getreurd. Je kunt nog veel meer gerechten kiezen. Denk aan Runderlapje in jus of natuurlijk Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree. Kan jij deze thuis laten komen? Ontdek snel welke bedrijven langskomen in Maaltijdbezorging Deventer.

Forel maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Forel thuisbezorgen in week 36
Geen actuele magnetronmaaltijden met Forel opgehaald. Check het overzicht met alle Bezorgmaaltijd op 1 plek.


Forel met venkel bezorgen

Een smaakvol gerecht “koken” kan iedereen. Een vaak gekozen bezorgmaaltijd met Forel is onder andere Forel met venkel. Hoe warm ik dit op? Eenvoudig: plaats het max. 10 minuten in de oven op ruwweg 170 graden. Raadpleeg altijd de verpakking. Vaak kan je een warme maaltijd aan huis zo “koken”. Dit werkt ook zo met een kant-en-klaar gerecht zoals Gebakken heek met béarnaisesaus en een groentenrisotto van zilvervliesrijst en Vegetarische balletjes in saus.Forel maaltijden bezorgen is er in 3 vormen:

  • Dagverse diners: altijd het meest gezond
  • Koelvers assortiment: Het menu houd je om en nabij een week in de koeling.
  • Vriesverse gerechten: Bewaar je een maand of langer in de diepvries.

Vergeet niet de instructies voor het opwarmen van de opwarm thuismaaltijd
Maaltijdservices zoals Emte en MyCooks geven dit concreet aan. De bereidingswijze vind je terug op het karton van de Forel bezorgmaaltijden. Een van de meest bestelde gerechten: Hachee bezorgmaaltijd. Is het niet helder? Bel/mail/chat dan met de thuisbezorgservice.