Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Glutenvrij maaltijd aan huis

Ben jij op zoek naar een Glutenvrij bezorgmaaltijd? Bijvoorbeeld iets culinairs zoals Glutenvrije spaghetti met courgette en kip? Schiet het koken er alleen vaak bij in? Een (diepvries) kant-en-klaar maaltijd kan je in die zin uit de brand helpen. Zo’n bezorgmaaltijd van bijvoorbeeld www.ekoplaza.nl staat zo op tafel. Max. 10 minuutjes in de combimagnetron (550 watt) of fornuis en je kunt aanvallen. Binnen mum van tijd geniet je gewoon van een lekker maal. Goed om te weten: eten bezorgen met Glutenvrij wordt steeds gezonder. Weinig zout/suiker en bomvol met eiwitten. Niet onbelangrijk: het smaakt ook nog lekker. Maaltijden aan huis van onder andere Spar en ook Food Connect wordt qua smaak goed beoordeeld.

Waarom Glutenvrij bezorgmaaltijden?

  • De kant-klaar-maaltijden van bijv. Vers aan tafel staan snel op tafel (5 – 10 minuten)
  • Heerlijk van smaak
  • Genoeg te kiezen (denk aan Glutenvrije spaghetti met courgette en kip)
  • Gratis bij je bezorgd aan huis (bij 3 gerechten of meer)
  • Maaltijden in vriesverse, dagverse en koelverse varianten
  • Keuze uit nog veel meer lekkere menu’s (denk aan Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen)

Hoe werkt Glutenvrij maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Glutenvrij zijn zeer in trek. Een toegankelijk gerecht. Bijna iedere maaltijdbezorger heeft het in het assortiment. Check het maar bij onder andere Kook jij of ik en vanzelfsprekend Kievit. Goed om te weten: de menu’s wisselen vaak per week. De huidige week is week woensdag 28 okt. Navigeer naar het menu van deze week, en zie of een Glutenvrij thuisbezorg maaltijd beschikbaar is. Deze week niet op voorraad? Niet getreurd. Er zijn voldoende heerlijke alternatieven. Neem nu zoiets als Uiensoep of misschien Bloemkoolsoep. Welke maaltijdservice bezorgt bij jou? Bekijk meteen de beste aanbieders in bijvoorbeeld Maaltijdbezorging Apeldoorn.

Glutenvrij maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Glutenvrij thuisbezorgen in week woensdag 28 okt
We hebben geen magnetronmaaltijden met Glutenvrij gevonden. Ga naar alle Magnetronmaaltijd in ons overzicht.


Glutenvrije spaghetti met courgette en kip bezorgen

Een veelzijdig diner op tafel zetten is eenvoudig. Een aantrekkelijke bezorgmaaltijd met Glutenvrij is bijvoorbeeld Glutenvrije spaghetti met courgette en kip. Hoe bereid ik dit? Simpel: plaats het max. 10 minuten in de oven op rond de 185 graden. Op de verpakking staan de details. Het gros van de warme maaltijden aan huis maak je zo klaar. Dit werkt ook zo met een kant-en-klaar gerecht zoals Verse fruitsalade en Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden.Glutenvrij maaltijden bezorgen vind je in verschillende “versies”:

  • Dagverse diners: dezelfde dag nog gekookt en genuttigd.
  • Koelvers assortiment: De maaltijd bewaar je ongeveer 7 dagen op plusminus 7 graden celcius (in de koelkast).
  • Vriesverse gerechten: Voor in de vrieskist.

Lees altijd de handleiding op de verpakking van de opwarm kant en klaar maaltijd
Partijen als Emte en natuurlijk Aldi vermelden dit vrijwel altijd netjes. De details zie je op de verpakking van de Glutenvrij bezorgmaaltijden. Een van de meest bestelde gerechten: Kipfilet bezorgmaaltijd. Onzeker over de bereidingswijze? Neem gerust contact op met de betreffende thuisbezorgservice.