Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kebab maaltijd aan huis

Zin in een Kebab bezorgmaaltijd? Lekker genieten van bijvoorbeeld Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat? Maar ontbreekt het je aan tijd? Een verse kant-en-klaar maaltijd kan je in die zin uit de brand helpen. Een bezorgmaaltijd van een aanbieder als www.deen.nl staat zo op tafel. Max. 10 minuutjes in de combimagnetron (doorgaans rond de 500 watt) of fornuis en je kunt het direct nuttigen. In relatief korte tijd geniet je gewoon van een lekker maal. Vergeet niet: eten bezorgen met Kebab is best gezond. Zoutarm en bomvol met eiwitten. Niet onbelangrijk: het smaakt ook nog lekker. Maaltijden aan huis van partijen als Gewoon lekker thuis en ook Diepvriesman wordt qua smaak goed beoordeeld.

Het gemak van Kebab bezorgmaaltijden?

  • De menu’s van bijvoorbeeld Gewoon lekker thuis bereid je enorm snel (binnen 7 minuten)
  • Heerlijk van smaak
  • Veel variatie (bijvoorbeeld Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat)
  • Vaak gratis thuisbezorgd (minimale afname vaak 3 gerechten)
  • Zowel koelvers, dagvers als koelverse maaltijden mogelijk
  • Keuze uit nog veel meer lekkere menu’s (denk aan Jumping Jack Salmon)

Hoe werkt Kebab maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Kebab zijn zeer in trek. Sinds de opkomst van tafeltje dekje al veel besteld. Bijna iedere maaltijdbezorger neemt het wekelijks op in het menu. Ga het zelf maar eens na bij bijvoorbeeld Deen of Albert Heijn. Alleen: meestal heb je te maken met een nieuw menu per week. Op dit moment is het week zondag 18 apr. Check het weekmenu van jouw maaltijdservice, en ontdek of een Kebab thuisbezorg maaltijd er op dit moment tussen staat. Staat het er niet tussen? Helaas, echter: Er is nog zoveel meer. Denk aan Vissoep / Beef Squats. Welke organisatie bezorgt maaltijden jouw woonplaats? Bekijk direct wie er bezorgt in bijvoorbeeld Maaltijdbezorging Amsterdam-Zuidoost.

Kebab maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Kebab thuisbezorgen in week zondag 18 apr
Op dit moment geen magnetronmaaltijden met Kebab gevonden. Check het overzicht met alle Maaltijd voor ouderen in ons overzicht.


Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat bezorgen

Een heerlijk menu klaarmaken is niet moeilijk. Een aantrekkelijke bezorgmaaltijd met Kebab is onder andere Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat. Hoe warm ik dit op? Eenvoudig: warm het even op in je oven op ongeveer 200 graden. Check altijd de instructies. Het opwarmen van een warme maaltijd aan huis gaat doorgaans zo. Zo makkelijk kan het dus ook met een kant-en-klaar gerecht als Gestoofde peertjes of juist Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen.Kebab maaltijden bezorgen is er in verschillende varianten:

  • Dagverse diners: extreem vers en gezond
  • Koelvers assortiment: Het eten houd je om en nabij een week op 7 graden (in de koelkast).
  • Vriesverse gerechten: Lang bewaren, handig om achter de hand te hebben.

Bekijk instructies op verpakking van de opwarm maaltijd
Aanbieders zoals Puur Culinair en Puur Culinair melden dit altijd duidelijk. De instructies vind je terug op de verpakking van de Kebab bezorgmaaltijden. Misschien ook eens proberen: Cordon bleu bezorgmaaltijd. Is het niet helder? Bel/mail/chat dan met de thuisbezorgservice.