Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kibbeling maaltijd aan huis

Trek in een Kibbeling bezorgmaaltijd? Lekker genieten van bijvoorbeeld Kibbeling met kruidendip? Maar ontbreekt het je aan tijd? Een heerlijke kant-en-klaar maaltijd is waarschijnlijk meer dan welkom. Zo’n bezorgmaaltijd van een bekende partij als www.thuisafgehaald.nl “kook” je heel eenvoudig. Max. 10 minuutjes in de combimagnetron (550 watt) of fornuis en je kunt het direct nuttigen. Binnen 10 minuten geniet je van een heerlijke maaltijd. Wist jij dat? eten bezorgen met Kibbeling komt langzaam van het “ongezonde” imago af. Indien gewenst gluten en lactose vrij en veel groenten. Qua smaak is het ook enorm verbeterd. Maaltijden aan huis van organisaties zoals Easy Meal of Regiomeal wordt niet voor niets vaak besteld door trouwe consumenten.

Het comfort van Kibbeling bezorgmaaltijden?

  • De diepvries-gerechten van onder meer Kievit bereid je enorm snel (zo’n 8 minuten)
  • Heerlijk van smaak
  • De keuze is reuze (wat dacht je van Kibbeling met kruidendip)
  • Gratis bij je bezorgd aan huis (bij 3 gerechten of meer)
  • Je kunt kiezen uit vriesvers, dagvers of koelvers
  • Combineer met andere heerlijke menu’s (bijv. Rundvlees, rode bietjes, aardappelpuree)

Hoe werkt Kibbeling maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Kibbeling zijn erg gangbaar. Een “makkelijk” menu. Het gros van de maaltijdbezorger verkoopt het al jaren. Denk aan 3B Diner en Food Connect. Alleen: het menu is vaak elke 7 dagen weer anders. We leven nu in week maandag 25 jan. Check het weekmenu van jouw maaltijdservice, en achterhaal of een Kibbeling thuisbezorg maaltijd beschikbaar is. Staat het er niet tussen? Niks aan de hand. Genoeg andere lekkere menu’s. Ga eens voor een maaltijd zoals Stroganoff du chef en Gebakken witvis. Kan jij deze thuis laten komen? Veel mensen zoeken bijvoorbeeld naar een service in Maaltijdbezorging Maarssen.

Kibbeling maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Kibbeling thuisbezorgen in week maandag 25 jan
0 magnetronmaaltijden met Kibbeling aangetroffen. Ontdek nu alle Ovenmaaltijd en vind jouw gerecht.


Kibbeling met kruidendip bezorgen

Een lekkere maaltijd klaarmaken kan iedereen. Een heerlijke bezorgmaaltijd met Kibbeling is vanzelfsprekend Kibbeling met kruidendip. Hoe maak ik dit klaar? Simpel: warm het even op in je oven op rond de 180 graden. Raadpleeg altijd de verpakking. De meeste warme maaltijden aan huis bereid je zo. Zo makkelijk kan het dus ook met een kant-en-klaar gerecht als Pasta/tonijnschotel en Gele rijst.Kibbeling maaltijden bezorgen is er in verschillende soorten:

  • Dagverse diners: dezelfde dag nog gekookt en genuttigd.
  • Koelvers assortiment: Het eten bewaar je een aantal dagen in de koelkast.
  • Vriesverse gerechten: Voor in de vrieskist.

Bekijk instructies op verpakking van de opwarm maaltijd voor ouderen
Maaltijdservices zoals Maaltijdenexpres en ook Emte zijn hier doorgaans heel helder over. Het stappenplan zie je op de verpakking van de Kibbeling bezorgmaaltijden. Misschien ook eens proberen: Stamppot Zuurkool bezorgmaaltijd. Onzeker over de bereidingswijze? De thuisbezorgservice staat voor je klaar.