Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kippensoep maaltijd aan huis

Interesse in een Kippensoep bezorgmaaltijd? Lekker genieten van bijvoorbeeld Kippensoep met vermicelli? Wil je dit vooral snel op tafel hebben staan? Een dagverse kant-en-klaar maaltijd is waarschijnlijk meer dan welkom. Een dergelijkebezorg maaltijd afkomstig van bijv. www.royalfoods.nl maak je vliegensvlug warm. Eventjes in de combimagnetron (in veel gevallen rond de 600 watt) of fornuis en je kunt aanvallen. In korte tijd geniet je van een heerlijke maaltijd. We vermelden het graag: eten bezorgen met Kippensoep is tegenwoordig een stuk gezonder. Weinig e-nummers en ‘t bevat veel belangrijke voedingsstoffen. Qua smaak is het ook enorm verbeterd. Maaltijden aan huis van organisaties zoals PLUS en ook EkoPlaza wordt qua smaak goed beoordeeld.

Waarom Kippensoep bezorgmaaltijden?

  • De menu’s van bijvoorbeeld Mathijs Maaltijdbox staan snel op tafel (enkele minuten in de magnetron, of in de oven)
  • Geen “neppe” smaak, lekker vers
  • Veel keuze (bijv. Kippensoep met vermicelli)
  • Gratis bij je bezorgd aan huis (bij 3 gerechten of meer)
  • Koelvers, vriesvers of dagvers
  • Bestel direct meerdere maaltijden mee (bijvoorbeeld Tagliatelle, kip, paddestoelen)

Hoe werkt Kippensoep maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Kippensoep zijn erg gangbaar. Een maaltijd dat we al jaren kennen. Het grootste gedeelte van de maaltijdbezorger neemt het wekelijks op in het menu. Ga het zelf maar eens na bij bijvoorbeeld Alleszelf.nl en niet te vergeten Regiomeal. Let op: de menu’s wisselen vaak per week. We leven nu in week dinsdag 24 nov. Check het weekmenu van jouw maaltijdservice, en achterhaal of een Kippensoep thuisbezorg maaltijd deze week mogelijk is. Is dit niet het geval? Helaas, echter: Je kunt nog veel meer gerechten kiezen. Neem nu zoiets als Runderbouillon of natuurlijk Kipfilet in jus. Benieuwd naar de maaltijdservices in jouw regio? Bekijk direct wie er bezorgt in bijvoorbeeld Maaltijdbezorging Woerden.

Kippensoep maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Kippensoep thuisbezorgen in week dinsdag 24 nov
Op dit moment geen magnetronmaaltijden met Kippensoep opgehaald. Open alle Stoommaaltijd op 1 plek.


Kippensoep met vermicelli bezorgen

Een veelzijdig diner regelen is eenvoudig. Een vaak gekozen bezorgmaaltijd met Kippensoep is vanzelfsprekend Kippensoep met vermicelli. Hoe “kook” ik dit gerecht? Eenvoudig: zet het kort in de oven op rond de 190 graden. Op de verpakking staan de details. Het opwarmen van een warme maaltijd aan huis gaat doorgaans zo. Dit is niet anders voor bijv. een kant-en-klaar gerecht zoals Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen of Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm.Kippensoep maaltijden bezorgen is er in verschillende soorten:

  • Dagverse diners: dezelfde dag bereid en het meest gezond
  • Koelvers assortiment: Het diner houd je een paar dagen op 7 graden in je koeling.
  • Vriesverse gerechten: Lang bewaren, handig om achter de hand te hebben.

Lees eerst de manier van opwarmen van de opwarm maaltijd
Aanbieders zoals Wesselius maaltijden en ook Uitgekookt geven dit concreet aan. De details kan je bekijken op de buitenkant van de Kippensoep bezorgmaaltijden. Een populaire maaltijd is bijvoorbeeld: Pizza bezorgmaaltijd. Niet duidelijk? Dan kan je altijd bellen met de thuisbezorgservice.