Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kruudmoes maaltijd aan huis

Interesse in een Kruudmoes bezorgmaaltijd? Misschien wel een recept zoals bijv. Kruudmoes met gortepap? Maar heb je maar weinig tijd? Een verse kant-en-klaar maaltijd kan dan een hele redding zijn. Zo’n bezorgmaaltijd van bijvoorbeeld www.maaltijdje.nl staat zo op tafel. Max. 10 minuutjes in de combimagnetron (550 watt) of fornuis en je kunt het direct nuttigen. In korte tijd geniet je gewoon van een lekker maal. We vermelden het graag: eten bezorgen met Kruudmoes komt langzaam van het “ongezonde” imago af. Weinig e-nummers en bomvol met eiwitten. Daarbovenop proeft het ook bijzonder goed. Maaltijden aan huis van onder andere Van Smaak of Kievit is al jaren in trek bij de vaste klanten.

Het gemak van Kruudmoes bezorgmaaltijden?

  • De kant-klaar-maaltijden van bijv. Eet Gemak staan snel op tafel (7 – 8 minuten vaak)
  • Nauwelijks te onderscheiden van zelf koken
  • Voldoende variatie (populair is bijv. Kruudmoes met gortepap)
  • Gratis bij je bezorgd aan huis (minimale afname vaak 3 gerechten)
  • Je kunt kiezen uit vriesvers, dagvers of koelvers
  • Bestel direct meerdere maaltijden mee (bijvoorbeeld Kippenboutje in tuttifrutti, babyworteltjes en gefrituurde aardappelpartjes)

Hoe werkt Kruudmoes maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Kruudmoes zijn zeer in trek. Sinds de opkomst van tafeltje dekje al veel besteld. Het grootste gedeelte van de maaltijdbezorger verkoopt het al jaren. Denk aan Kook jij of ik of Chef Martin. Goed om te weten: veel organisaties werken met een wisselend weekmenu. De huidige week is week donderdag 13 mei. Open het weekmenu van jouw aanbieder, en zie of een Kruudmoes thuisbezorg maaltijd deze week mogelijk is. Kan je het niet vinden? Niet getreurd. Er bestaan voldoende heerlijke alternatieven. Kies bijvoorbeeld eens voor Kip stroganoff. Doperwten. Noten-zilvervliesrijst en Macaroni, groenten-tomatensaus. Wordt het bij jou bezorgd? Bekijk meteen de beste aanbieders in bijvoorbeeld Maaltijdbezorging Rijssen.

Kruudmoes maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Kruudmoes thuisbezorgen in week donderdag 13 mei
Op dit moment geen magnetronmaaltijden met Kruudmoes gevonden. Open alle Magnetronmaaltijd op 1 plek.


Kruudmoes met gortepap bezorgen

Een heerlijk menu op tafel zetten is niet moeilijk. Een voorbeeld van een bezorgmaaltijd met Kruudmoes is bijvoorbeeld Kruudmoes met gortepap. Hoe maak ik dit klaar? Dat gaat heel easy: warm het even op in je oven op rond de 200 graden. Lees altijd vooraf de instructies. Het gros van de warme maaltijden aan huis maak je zo klaar. Zo makkelijk kan het dus ook met een kant-en-klaar gerecht als Rundvlees in basilicumsaus of juist Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen.Kruudmoes maaltijden bezorgen bestel je in 3 verschillende soorten:

  • Dagverse diners: altijd het meest gezond
  • Koelvers assortiment: Het diner bewaar je een aantal dagen op 7 graden in je koeling.
  • Vriesverse gerechten: Bewaar je een maand of langer in de diepvries.

Vergeet niet de instructies voor het opwarmen van de opwarm kant en klaar maaltijd
Aanbieders zoals Wesselius maaltijden en niet te vergeten Thuisafgehaald melden dit altijd duidelijk. De “handleiding” zie je op het label van de Kruudmoes bezorgmaaltijden. Een populaire maaltijd is bijvoorbeeld: Andijvie bezorgmaaltijd. Is het niet helder? Neem dan contact op met de thuisbezorgservice.