Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Ovenshotel maaltijd aan huis

Ben jij op zoek naar een Ovenshotel bezorgmaaltijd? Genieten van iets zoals Witlof ovenschotel? Wil je dit vooral snel op tafel hebben staan? Een verse kant-en-klaar maaltijd kan je in die zin uit de brand helpen. Zo’n bezorgmaaltijd van een bekende partij als www.regiomeal.nl staat zo op tafel. Een paar minuten in de combimagnetron (550 watt) of fornuis en je kunt aan tafel gaan. In een paar minuten kan je aanschuiven aan tafel en genieten. Het goede nieuws: eten bezorgen met Ovenshotel is tegenwoordig een stuk gezonder. Weinig zout/suiker en boordevol vitamines. De smaak wordt ook steeds beter. Maaltijden aan huis van onder andere HelloFresh en ook Wesselius maaltijden doet nauwelijks onder voor een “echte” maaltijd.

Het comfort van Ovenshotel bezorgmaaltijden?

  • De kant-klaar-maaltijden van bijv. Puur Culinair staan snel op tafel (5 – 10 minuten)
  • De smaak is uitstekend
  • Veel variatie (bijvoorbeeld Witlof ovenschotel)
  • Gratis bij je bezorgd aan huis (bij 3 gerechten of meer)
  • Kies uit dagvers, koelvers of vriesvers
  • Bestel direct meerdere maaltijden mee (bijvoorbeeld Spaghetti Napoli)

Hoe werkt Ovenshotel maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Ovenshotel zijn erg gangbaar. Een maaltijd dat we al jaren kennen. Vrijwel elke maaltijdbezorger heeft het in het assortiment. Denk hierbij aan partijen als Budget meals en vanzelfsprekend Ding Dong. Vergeet niet: meestal heb je te maken met een nieuw menu per week. Op dit moment is het week dinsdag 24 nov. Open het weekmenu van jouw aanbieder, en zie of een Ovenshotel thuisbezorg maaltijd te bestellen is. Is dit niet het geval? Helaas, echter: Genoeg andere lekkere menu’s. Kies bijvoorbeeld eens voor Jonge kabeljauw in roomsaus of Tapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni. Welke maaltijdservice bezorgt bij jou? Bekijk direct wie er bezorgt in bijvoorbeeld Maaltijdbezorging Lisse.

Ovenshotel maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Ovenshotel thuisbezorgen in week dinsdag 24 nov
Op dit moment geen magnetronmaaltijden met Ovenshotel aangetroffen. Check het overzicht met alle Magnetronmaaltijd en vind jouw gerecht.


Witlof ovenschotel bezorgen

Een heerlijk menu “koken” is voor iedereen weggelegd. Een vaak gekozen bezorgmaaltijd met Ovenshotel is bijvoorbeeld Witlof ovenschotel. Op welke manier maak ik dat klaar? Dat stelt nauwelijks iets voor: plaats het max. 10 minuten in de oven op rond de 185 graden. Raadpleeg altijd de verpakking. Vaak kan je een warme maaltijd aan huis zo “koken”. Dit geldt dus ook vaak voor een kant-en-klaar gerecht als Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel en natuurlijk Volkoren macaronischotel.Ovenshotel maaltijden bezorgen bestel je in 3 verschillende soorten:

  • Dagverse diners: extreem vers en gezond
  • Koelvers assortiment: Het menu bewaar je een aantal dagen op 7 graden in je koeling.
  • Vriesverse gerechten: Deze gerechten kan een langere tijd in vriezer bewaard worden

Check de bereidingswijze op het karton van de opwarm maaltijd voor ouderen
Partijen als Kievit en niet te vergeten Lekker Thuis vertellen je daar wel meer over. De instructies zie je op de verpakking van de Ovenshotel bezorgmaaltijden. Een van de meest bestelde gerechten: Stamppot Hete bliksem bezorgmaaltijd. Kan je er niet direct mee aan de slag? Bel/mail/chat dan met de thuisbezorgservice.