Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Pasta maaltijd aan huis

Interesse in een Pasta bezorgmaaltijd? Bijvoorbeeld iets culinairs zoals Pastaschotel: kip met broccoli? Wil je dit vooral snel op tafel hebben staan? Een dagverse kant-en-klaar maaltijd kan dan een hele redding zijn. De bezorgmaaltijd van organisaties als www.mathijsmaaltijdbox.nl bereid je razendsnel. Slechts een paar minuten in combimagnetron (plusminus op 560 watt) of fornuis en je kunt aanvallen. In korte tijd geniet je gewoon van een lekker maal. Wist jij dat? eten bezorgen met Pasta is tegenwoordig een stuk gezonder. Weinig zout/suiker en voldoende vlees. Last but not least: mensen zijn tevreden over de smaak. Maaltijden aan huis van bijvoorbeeld Mathijs Maaltijdbox of Food Connect ontvangt veel positieve recensies.

Het grote voordeel van Pasta bezorgmaaltijden?

  • De koelverse maaltijden van bijv. Puur Culinair “kook” je binnen mum van tijd (enkele minuten in de magnetron, of in de oven)
  • De smaak is uitstekend
  • Veel variatie (bijvoorbeeld Pastaschotel: kip met broccoli)
  • Meestal zonder extra kosten thuis afgeleverd (minimale afname vaak 3 gerechten)
  • Je kunt kiezen uit vriesvers, dagvers of koelvers
  • Maak je bestelling compleet met gevarieerde gerechten (o.a. Linzensoep met bleekselderij)

Hoe werkt Pasta maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Pasta worden vaak gekozen. Een maaltijd dat we al jaren kennen. Bijna iedere maaltijdbezorger neemt het wekelijks op in het menu. Denk aan Buitendijk maaltijden en vanzelfsprekend Diepvriesman. Echter: het menu is vaak elke 7 dagen weer anders. Momenteel leven we in week dinsdag 24 nov. Navigeer naar het menu van deze week, en ontdek of een Pasta thuisbezorg maaltijd te bestellen is. Staat het er niet tussen? Niks aan de hand. Er zijn voldoende heerlijke alternatieven. Kies bijvoorbeeld eens voor Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden en Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie. Wordt het bij jou bezorgd? Ontdek snel welke bedrijven langskomen in Maaltijdbezorging Hilversum.

Pasta maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Pasta thuisbezorgen in week dinsdag 24 nov
Op dit moment geen magnetronmaaltijden met Pasta gevonden. Open alle Makkelijke maaltijd op 1 plek.


Pastaschotel: kip met broccoli bezorgen

Een voedzame maaltijd “koken” is eenvoudig. Een vaak gekozen bezorgmaaltijd met Pasta is bijv. Pastaschotel: kip met broccoli. Hoe “kook” ik dit gerecht? Dat gaat heel easy: warm het even op in je oven op zo’n 195 graden. Bekijk de verpakking voor de specfieke instructies. Het gros van de warme maaltijden aan huis maak je zo klaar. Dit werkt ook zo met een kant-en-klaar gerecht zoals Koolvis met mosterdsaus, prei en gekookte aardappelen en niet te vergeten Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree.Pasta maaltijden bezorgen bestel je in 3 verschillende soorten:

  • Dagverse diners: altijd het meest gezond
  • Koelvers assortiment: De maaltijd houd je om en nabij een week op 7 graden (in de koelkast).
  • Vriesverse gerechten: Voor in de vrieskist.

Lees eerst de manier van opwarmen van de opwarm maaltijd voor ouderen
Maaltijdservices zoals Marley Spoon en Maaltijdservice.nl geven dit concreet aan. De instructies kan je bekijken op de buitenkant van de Pasta bezorgmaaltijden. Kies eens voor een ambachtelijke Veganistisch bezorgmaaltijd. Onzeker over de bereidingswijze? Neem gerust contact op met de betreffende thuisbezorgservice.