Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Peultjes maaltijd aan huis

Trek in een Peultjes bezorgmaaltijd? Bijvoorbeeld iets culinairs zoals Peultjes met een gehaktbal en appelmoes? Maar ontbreekt het je aan tijd? Een (diepvries) kant-en-klaar maaltijd is waarschijnlijk meer dan welkom. Een bezorgmaaltijd van een aanbieder als www.kookjijofik.nl staat zo op tafel. Slechts een paar minuten in combimagnetron (doorgaans rond de 500 watt) of fornuis en je kunt het direct nuttigen. In korte tijd kan je aanschuiven aan tafel en genieten. Het goede nieuws: eten bezorgen met Peultjes komt langzaam van het “ongezonde” imago af. Zoutarm en bomvol met eiwitten. Niet onbelangrijk: het smaakt ook nog lekker. Maaltijden aan huis van onder andere Royal Foods en ook Maaltijdgemak.nu doet nauwelijks onder voor een “echte” maaltijd.

Waarom Peultjes bezorgmaaltijden?

  • De menu’s van bijvoorbeeld Aldi maak je supersnel warm (niet meer dan 10 minuten)
  • Nauwelijks te onderscheiden van zelf koken
  • Veel variatie (bijvoorbeeld Peultjes met een gehaktbal en appelmoes)
  • Vaak gratis thuisbezorgd (bij 3 gerechten of meer)
  • Zowel koelvers, dagvers als koelverse maaltijden mogelijk
  • Bestel direct meerdere maaltijden mee (bijvoorbeeld Rundvlees in saus)

Hoe werkt Peultjes maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Peultjes zijn onverminderd populair. Een “makkelijk” menu. Zo’n beetje elke denkbare maaltijdbezorger heeft het in het assortiment. Check het maar bij onder andere COOP of Ding Dong. Goed om te weten: het menu is vaak elke 7 dagen weer anders. We leven nu in week dinsdag 22 sep. Check het weekmenu van jouw maaltijdservice, en kom erachter of een Peultjes thuisbezorg maaltijd er deze week tussen staat. Is dit niet het geval? Geen probleem. Er is nog zoveel meer. Neem nu zoiets als Nasi kip saté of natuurlijk Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen. Kan jij deze thuis laten komen? Bekijk direct wie er bezorgt in bijvoorbeeld Maaltijdbezorging Nijkerk.

Peultjes maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Peultjes thuisbezorgen in week dinsdag 22 sep
Geen actuele magnetronmaaltijden met Peultjes gevonden. Bekijk alle Ovenmaaltijd voor het weekmenu.


Peultjes met een gehaktbal en appelmoes bezorgen

Een smaakvol gerecht klaarmaken is voor iedereen weggelegd. Een vaak gekozen bezorgmaaltijd met Peultjes is bijvoorbeeld Peultjes met een gehaktbal en appelmoes. Hoe warm ik dit op? Simpel: eventjes in je oven op rond de 175 graden. Raadpleeg altijd de verpakking. Meestal kan je een warme maaltijd aan huis zo bereiden. Zo makkelijk kan het dus ook met een kant-en-klaar gerecht als Rundvlees in basilicumsaus en Zalmfilet in zoete mosterdsaus.Peultjes maaltijden bezorgen vind je in verschillende “versies”:

  • Dagverse diners: extreem vers en gezond
  • Koelvers assortiment: Het gerecht houd je om en nabij een week op 7 graden in je koeling.
  • Vriesverse gerechten: Deze gerechten kan een langere tijd in vriezer bewaard worden

Bekijk instructies op verpakking van de opwarm diepvriesmaaltijd
Organisaties als Meat&Meals en niet te vergeten MyCooks geven dit concreet aan. Het stappenplan kan je bekijken op het label van de Peultjes bezorgmaaltijden. Bekijk ook deze maaltijd: Stamppot Spinazie bezorgmaaltijd. Onzeker over de bereidingswijze? Neem gerust contact op met de betreffende thuisbezorgservice.