Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 3 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 3 verse maaltijden voor maar €12,95.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Scholfilet maaltijd aan huis

Interesse in een Scholfilet bezorgmaaltijd? Heerlijk smullen van bijvoorbeeld Scholfilet met kerrieroom uit de oven? Heb je doorgaans geen zeeën van tijd? Een heerlijke kant-en-klaar maaltijd is dan misschien iets voor jou. De bezorgmaaltijd van organisaties als www.coop.nl staat zo op tafel. Eventjes in de combimagnetron (plusminus op 560 watt) of fornuis en smullen maar. Binnen mum van tijd kan je een prima gerecht nuttigen. Het goede nieuws: eten bezorgen met Scholfilet is al veel gezonder dan 5 jaar geleden. Weinig kunstmatige toevoegingen en ‘t bevat veel belangrijke voedingsstoffen. Daarbovenop proeft het ook bijzonder goed. Maaltijden aan huis van onder andere Gewoon lekker thuis en Alleszelf.nl wordt niet voor niets vaak besteld door trouwe consumenten.

Waarom Scholfilet bezorgmaaltijden?

  • De gerechten van onder andere Ding Dong zijn zo klaar om te eten (binnen 7 minuten)
  • Geen “neppe” smaak, lekker vers
  • Veel keuze (bijv. Scholfilet met kerrieroom uit de oven)
  • Het wordt gratis bij je afgeleverd (bij 3 gerechten of meer)
  • Koelvers, vriesvers of dagvers
  • Haal ook andere menu’s in huis (bijv. Varkenslapje in champignonsaus)

Hoe werkt Scholfilet maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Scholfilet zijn erg gangbaar. Sinds de opkomst van tafeltje dekje al veel besteld. Bijna iedere maaltijdbezorger biedt het dan ook aan. Ga het zelf maar eens na bij bijvoorbeeld Marley Spoon en niet te vergeten PLUS. Goed om te weten: de menu’s wisselen vaak per week. We leven nu in week 36. Ga naar het weekmenu, en bekijk of een Scholfilet thuisbezorg maaltijd deze week mogelijk is. Deze week niet op voorraad? Helaas, echter: Je kunt nog veel meer gerechten kiezen. Wat dacht je van Sperziebonen met kipfilet in madrassaus en puree of Groentemix, kormasaus, basmatirijst. Kan jij deze thuis laten komen? Veel mensen zoeken bijvoorbeeld naar een service in Maaltijdbezorging Amsterdam.

Scholfilet maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Scholfilet thuisbezorgen in week 36
Op dit moment geen magnetronmaaltijden met Scholfilet gevonden. Check het overzicht met alle Thuismaaltijd op 1 plek.


Scholfilet met kerrieroom uit de oven bezorgen

Een smaakvol gerecht “koken” kan iedereen. Een vaak gekozen bezorgmaaltijd met Scholfilet is bijv. Scholfilet met kerrieroom uit de oven. Hoe bereid ik dit? Nou, niet moeilijk: eventjes in je oven op om en nabij 185 graden. Lees altijd vooraf de instructies. Vaak kan je een warme maaltijd aan huis zo “koken”. Dit werkt ook zo met een kant-en-klaar gerecht zoals Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes en natuurlijk Blinde vink in jus, rode bietjes en gekruide aardappelpartjes.Scholfilet maaltijden bezorgen is er in 3 vormen:

  • Dagverse diners: dezelfde dag bereid en het meest gezond
  • Koelvers assortiment: Het gerecht bewaar je een aantal dagen in de koeling.
  • Vriesverse gerechten: Bewaar je een maand of langer in de diepvries.

Lees altijd de handleiding op de verpakking van de opwarm maaltijd voor ouderen
Aanbieders zoals EkoPlaza of Spar vermelden dit vrijwel altijd netjes. De bereidingswijze lees je op de verpakking van de Scholfilet bezorgmaaltijden. Een van de meest bestelde gerechten: Varkenslapje bezorgmaaltijd. Niet duidelijk? Bel/mail/chat dan met de thuisbezorgservice.