Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Spruitjes maaltijd aan huis

Ben jij op zoek naar een Spruitjes bezorgmaaltijd? Lekker genieten van bijvoorbeeld Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen? Maar heb je maar weinig tijd? Een verse kant-en-klaar maaltijd is dan een uitkomst. Zo’n bezorgmaaltijd van bijvoorbeeld www.versaantafel.nl/ staat zo op tafel. Een paar minuten in de combimagnetron (in veel gevallen rond de 600 watt) of fornuis en je kunt aan tafel gaan. Binnen 10 minuten kan je een prima gerecht nuttigen. We vermelden het graag: eten bezorgen met Spruitjes is best gezond. Weinig zout/suiker en ‘t bevat veel belangrijke voedingsstoffen. De smaak wordt ook steeds beter. Maaltijden aan huis van organisaties zoals Lekker Thuis en Lekker Thuis doet nauwelijks onder voor een “echte” maaltijd.

De voordelen van Spruitjes bezorgmaaltijden?

  • De gerechten van onder andere Helmink Varsseveld bereid je enorm snel (binnen 7 minuten)
  • Nauwelijks te onderscheiden van zelf koken
  • Veel keuze (bijv. Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen)
  • Vaak gratis thuisbezorgd (vaak moet je wel 3 gerechten kiezen)
  • Zowel koelvers, dagvers als koelverse maaltijden mogelijk
  • Combineer met andere heerlijke menu’s (bijv. Wisselmenu Aspergesoep met zalm)

Hoe werkt Spruitjes maaltijdbezorging?

Kant en klare maaltijden met Spruitjes zijn nog altijd een hardloper. Een toegankelijk gerecht. Bijna iedere maaltijdbezorger neemt het wekelijks op in het menu. Denk hierbij aan partijen als Bofrost en natuurlijk Jumbo. Goed om te weten: veel organisaties werken met een wisselend weekmenu. De huidige week is week donderdag 21 jan. Open het weekmenu van jouw aanbieder, en ontdek of een Spruitjes thuisbezorg maaltijd deze week mogelijk is. Staat het er niet tussen? Niks aan de hand. Er bestaan voldoende heerlijke alternatieven. Denk aan Pannenkoeken met appelvulling of misschien Halskarbonade met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen. Benieuwd naar de maaltijdservices in jouw regio? Veel mensen zoeken bijvoorbeeld naar een service in Maaltijdbezorging Rijswijk.

Spruitjes maaltijd aan huisaanvragen maaltijd

Maaltijden met Spruitjes thuisbezorgen in week donderdag 21 jan
Ons systeem heeft nog geen magnetronmaaltijden met Spruitjes aangetroffen. Ontdek nu alle aanbiedingen op 1 plek.


Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen bezorgen

Een lekkere maaltijd regelen is niet moeilijk. Een aantrekkelijke bezorgmaaltijd met Spruitjes is bijvoorbeeld Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen. Hoe “kook” ik dit gerecht? Eenvoudig: plaats het max. 10 minuten in de oven op zo’n 185 graden. Raadpleeg altijd de verpakking. De meeste warme maaltijden aan huis bereid je zo. Dit is niet anders voor bijv. een kant-en-klaar gerecht zoals Kipburger, bloemkool, groentesaus, gebakken aardappelen en niet te vergeten Minestronesoep.Spruitjes maaltijden bezorgen is er in verschillende soorten:

  • Dagverse diners: deze eet je op dezelfde dag als het bereid is
  • Koelvers assortiment: Het diner bewaar je een aantal dagen in de koelkast.
  • Vriesverse gerechten: Lang bewaren, handig om achter de hand te hebben.

Lees altijd de handleiding op de verpakking van de opwarm kant en klaar maaltijd
Organisaties als Maaltijdenexpres en niet te vergeten Budget meals vertellen je daar wel meer over. De “handleiding” vind je terug op het label van de Spruitjes bezorgmaaltijden. Misschien ook eens proberen: Macaroni bezorgmaaltijd. Niet duidelijk? Neem dan contact op met de thuisbezorgservice.