Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Stoommaaltijd

Op zoek naar een heerlijke Stoommaaltijd? Je hebt voldoende te kiezen. Supers zoals Vomar + EkoPlaza en zeker ook verzorgers van maaltijden zoals Maaltijd service zijn hierin prima keuzes. Een lekkere Stoommaaltijd bestel je online al vanaf €3,75. Lekker makkelijk bezorgd waar en wanneer jij wil. Excellente gerechten als bijvoorbeeld Drumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst kook je snel met je magnetron. Oudere mensen kopen hun Stoommaaltijden vaak bij een maaltijdservice zoals Etume / MyCooks. Klantgerichte organisaties die zich met name richten op seniorenmaaltijden. Regelmatig bezorgen ze gratis. Tevens weten ze om te gaan met jouw dieet als bijvoorbeeld Ziekenhuis dieet. Gezinnen kiezen daarentegen vaak voor supers zoals Vomar + Prima. Waarom? Vaak is dit goedkoper. Bovendien bestel je hier direct andere benodigde boodschappen als Peen julienne vvp en/of Radijs. Veel mensen proberen het al via de Bezorgmaaltijd Drachten en de Bezorgmaaltijd Bennekom. bezorgen-Stoommaaltijdenaanvragen maaltijd

Een Stoommaaltijd bezorgen aan huis?

Heb jij wel eens zin in een lekkere Stoommaaltijd? Maar liever niet naar de supermarkt? Geniet dan van het gemak van de bezorgservice van Budget meals of van een super als Jumbo. Deze aanbieders bezorgen jouw maaltijden eenvoudigaan huis. Jacobus (61) laat af en toe een Stoommaaltijd bezorgen. “Zelf in de keuken staan lukt me niet dagelijks. Ideaal dat ik het zo kan opwarmen. Vaak kies ik voor Runderstooflapje met jus, andijvie à la crème en gekookte aardappelen maar Pompoensoep vind ik ook genieten. Bestel het zelf maar eens!”

De pluspunten van Stoommaaltijden bezorgen

  • Voldoende menu’s om uit te kiezen
  • Voordelig of gratis laten bezorgen
  • Supersnel opwarmen in magnetron of oven
  • Houd rekening met jouw levensstijl
  • Laat dit niet aan je voorbij gaan: Dieetmaaltijd

Recensie over Stoommaaltijden bestellen

Clara uit de regio Nissewaard gebruikt al langere tijd Stoommaaltijden. De favorieten zijn Lekkerbekje en Aardappelpuree. “In de laatste bestelling zat Kabeljauw in kruidensaus”. De reden waardoor ik van Stoommaaltijden geniet? Gemakkelijker kan het niet. Overdag ben ik veel tijd kwijt aan Hordelopen. Hierdoor lukt het me niet altijd om in de keuken te staan. Een Stoommaaltijd kent dan puur en alleen pluspunten”. Kan jij ook niet wachten? Ook smullen van heerlijke kant-en-klaar maaltijden? Koop direct via internet! Klik op www.versaantafel.nl/ of bezoek een winkel van Plus. Er is keuze genoeg. Het ideale daarvan in dat boodschappen als Auto reiniging en Servetten altijd op voorraad zijn. Populaire maaltijden zijn Stamppot Prei en Beenham. Vergeet niet: bestel Stoommaaltijden online en haal de chef in huis.