Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Thuismaaltijd

Op zoek naar een heerlijke Thuismaaltijd? Je hebt voldoende te kiezen. Supermarkten als Aldi en Makro en zeker ook maaltijdservices als Maaltijd service bieden volop keuze. Een lekkere Thuismaaltijd vind je online al voor €4,25. Eenvoudig bij jou thuisbezorgd. Super-Gezonde maaltijden als bijvoorbeeld Gehaktballetjes in satésaus bereid je eenvoudig met je magnetron. 65-plussers scoren hun Thuismaaltijden vaak bij een maaltijdservice zoals Lekker Thuis of Easy Meal. Eerlijke maaltijdverstrekkers die zich met name richten op ouderenmaaltijden. Vaak bezorgen ze gratis. Tevens respecteren ze jouw dieet als bijvoorbeeld Histamine dieet. Gezinnen kiezen daarentegen vaak voor supers zoals Dirk en Attent. De reden? In de regel is het voordeliger. Bovendien bestel je hier direct alle wekelijkse boodschappen als Ananas en Rivolo cherrytomaat. Dit wordt al veel gedaan bij de Bezorgmaaltijd Hengelo en lokale Bezorgmaaltijd Lisse. bezorgen-Thuismaaltijdenaanvragen maaltijd

Een Thuismaaltijd bezorgen aan huis?

Heb jij behoefte aan een Thuismaaltijd? Maar geen trek in de supermarkt? Geniet dan van het gemak van de bezorgservice van Maaltijdservice.nl of Plus. Deze aanbieders bezorgen de maaltijd soms gratis aan huis. Michiel (66) laat zo nu en dan een Thuismaaltijd bezorgen. “Zelf in de keuken staan lukt me niet dagelijks. Geweldig hoe snel ik dit kan opwarmen. Vaak kies ik voor Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes, echter ook Gehaktballen in uienjus is ook geweldig. Ik zou zeggen, probeer het eens!”

De voordelen van Thuismaaltijden bezorgen

  • 100% vegetarische mogelijk
  • Kwalitatieve gekoelde bezorging
  • Supersnel opwarmen in magnetron of oven
  • Is gezond en voedzaam
  • Laat dit niet aan je voorbij gaan: maaltijd voor senioren

Recensie over Thuismaaltijden bestellen

Alberdina uit de omgeving Dordrecht gebruikt al langere tijd Thuismaaltijden. Ik ben wakker te maken voor Pasta en ook Stamppot Spinazie. “In de laatste bestelling zat Peultjes met een gehaktbal en appelmoes”. Waarom ik zo van Thuismaaltijden houdt? Gemakkelijker kan het niet. Mijn dagen zitten normaal vol met Gewichtheffen. Dit belemmert me enorm om in de keuken te staan. Een Thuismaaltijd heeft dan veel voordelen”. Wil jij net als deze klant ook eens genieten van kant-en-klaar maaltijden? Koop direct via internet! Klik op www.kookjijofik.nl of loop snel binnen bij Deen. Diversiteit in overvloed. Het gemak dat je daar vindt is dat boodschappen als Haakjes en ogen en Groentesappen altijd op voorraad zijn. Veelbestelde menu’s zijn Stamppot Boerenkool en Kibbeling. Onze tip: bestel Thuismaaltijden online en bespaar tijd.