Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijden aan huis Tilly

Het staat de laatste jaren alles behalve stil: maaltijden aan huis in Tilly. Hoe komt dat zo? Tegenwoordig kunt u kiezen uit veel verse maaltijden. Ook bent u verzekerd van koelverse bezorging. In enkele minuten kunt u al aan tafel. Daarbovenop hebt u niet te maken met vaste contracten. Woont u niet meer samen en bent u fysiek niet in staat te koken? Door de hulp van de maaltijdservice, oftewel warme maaltijden aan huis in Tilly, staat u weer op eigen benen! Geniet bijvoorbeeld van Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie of bijvoorbeeld Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie. Online bestellen kunt u bijvoorbeeld doen bij Meat&Meals en natuurlijk Puur Culinair. Maar het aanbod is nog veel groter. Lees verder voor de meest besproken leveranciers van maaltijdbezorging.

Vindt u de prijzen van warm eten bezorgen aan de hoge kant? Een ouderenmaaltijd vindt u online al vanaf €4,95. Vaak kan je het eerst proberen met een extra goedkoop proefpakket. U heeft dan de kans op zes warme kant en klaar maaltijden voor niet meer dan 16 euro. Maak het direct zelf mee en bestel een bezorgmaaltijd aan huis in Tilly. Voedzame gerechten, vol met mineralen en voldoende groenten. Gekookt door een vakkundige chef.

* Hint: → Op zoek naar bezorgmaaltijden voor uw vader, moeder, opa of oma? Check de tabel met daarin alle Tafeltje Dekje spelers of lees meer informatie over Magnetronmaaltijd.

Voordelen van maaltijden aan huis in Tilly

 • U bepaalt zelf wat en wanneer u eet
 • Neemt uw dieetwensen in acht (zoals lactose- en glutenvrij)
 • Op te warmen in magnetron, oven of in de pan
 • Attente chauffeurs en bezorgers
 • Elke dag weer iets nieuws op tafel

Erg veel pluspunten. Hoe weet u nu welk bedrijf bij uw situatie past? Onderstaand ziet u een opsomming met betrouwbare spelers. Het zijn vertrouwde en specialistische aanbieders die maaltijdbezorging aan huis bij ouderen, senioren en bejaarden. Wat moet je niet over het hoofd zien bij het afwegen van vers-maaltijd bedrijven? Houd rekening met zaken als variërende aanbod, prijs per gerecht, en klantenservice. Plaats vandaag een bestelling, en geniet morgen al van heerlijke gerechten als Slavink met jus, spinazie à la crème en gekookte aardappelen of natuurlijk Verse fruitsalade. Of ervaar restaurant kwaliteit met gerechten als Kant en klare Stoofpeertjes. Dergelijke maaltijdservices zijn die van onder meer COOP en kantenklaarmaaltijden.nl. U kunt ook kiezen voor een regionale service van warm eten aan huis voor ouderen.

maaltijden aan huis Tilly

aanvragen maaltijd

Maaltijdbezorging Tilly

maaltijdbezorging in Tilly

Voor hulpbehoevenden is het klaarmaken van eten soms knap lastig. Met name voor alleenstaanden. Ook het bezoeken van de supermarkt is niet altijd mogelijk. Daarom is maaltijdbezorging in Tilly het juiste alternatief. De maaltijdservice bezorgt wekelijks de meest gezonde menu’s. Deze kunnen rechtstreeks in de oven of magnetron. Het gemakt dient de mens! Interessante verstrekkers van kant en klaar maaltijden zijn:

 • Tientallen soepen, salades, hoofd- en nagerechten bij Dingdong.
 • De gerechten van Lekkerthuis.nl zijn 100% ambachtelijk bereid.
 • De Apetito vriesmaaltijden behouden voldoende vitamines.
 • Foodconnect bezorgt standaard gratis aan huis.
 • Via Maaltijdservice.nl bestel je zoutarm, eiwitrijk of gemalen.
 • Ruime keuze en top-kwaliteit bij Uitgekookt (Van Marle).
 • kantenklaarmaaltijden.nl, Mathijs Maaltijdbox, Jumbo en Boni kunnen ook een uitkomst bieden.

Wie kan bij mij warm eten in Tilly bezorgen?

Verlangt u ook naar de mogelijkheden van warm eten laten bezorgen? Tienduizenden senioren maken al gebruik van warm eten bezorgen. Er zijn bezorgopties genoeg in en rondom Waals Brabant! Vergeet de dure abonnement, veelzijdige gerechten en het staat supersnel op tafel. Met een maaltijd aan huis in Tilly kunnen uw ouders weer zelfstandig eten. Senioren kunnen weer 100% onafhankelijk genieten van weldadige diepvriesmaaltijden. Deze gerechten houden altijd rekening met dieetwensen of allergieën: een voorbeeld is Mayo dieet. Wist u dat? warm eten aan huis bezorgen us regelmatig te vinden in zorginstellingen en in woonbegeleiding.

Ook sociale controle is belangrijk
Woont u zelfstandig of begeleid? Een praatje maken is altijd leuk voor ouderen. Persoonlijk contact, daar hechten maaltijdvoorzieningen waarde aan. Als de bezorger iets raars aantreft, dan wordt dit doorgegeven aan een contactpersoon. De verstrekkers van warme maaltijden aan huis past het aanbod aan op uw eisen. Een vernieuwd voedingspatroon? De aanbieders van maaltijdbezorging staan voor u klaar! Ook interessant: Tafeltje Dekje Megen

Vis, vlees of vegetarisch

In 10 minuten opgewarmd

Altijd eenmalig proberen

Thuisleveringen inbegrepen

Het proces van maaltijdbezorging in de streek Waals Brabant
4.9

Review van maaltijden aan huis in Tilly

Vele ouderen maken al gebruik van de maaltijd aan huis. Wat zijn de ervaringen? Antonius (86) raad het iedereen aan, maaltijdbezorging aan huis voor ouderen. “Even geleden vond ik een proefpakket-aanbieding bij COOP. Het waren 3 gerechten geloof ik: Kipstukjes in kerriesaus, doperwten en witte rijst met rozijntjes, Tagliatelle, kip, paddestoelen en Varkensvlees, erwten, aardappelpuree. Om van te smullen! Toen zag ik in hoe gemakkelijk het is. De menu’s zijn afgestemd op mijn Slimsap dieet. De bezorger medewerkers zijn altijd vriendelijk. Wat we zelf nog moet doen? De oven / magnetron bedienen.

Arne (38) merkt dat zijn ouders weer zelfstandiger zijn dankzij warm eten aan huis. “Op haar leeftijd is een winkel bezoeken lastig. Ouderen kunnen niet dagelijks zelf koken. Laatst zag ik een aanbieding van Emte. Warme maaltijden aan huis in Tilly voor slechts €4 per recept. Ze kan nu zelf wekelijks haar bestellijst invullen. Aanraders zijn dan wel Gehaktballen in uienjus en Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng. Nooit gedacht dat het zo handig was, maaltijdbezorging.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)