Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijden aan huis Tongeren

Het staat de laatste jaren alles behalve stil: maaltijden aan huis in Tongeren. De reden daarvoor? Bovenal kunnen mensen kiezen uit steeds meer menu’s, . Ook bent u verzekerd van koelverse bezorging. De maaltijden zijn ook nog eens in mum van tijd klaar. Vergeet die dure abonnementen, zonder contract bestellen. Woont u inmiddels alleen en bent u niet in staat om wekelijks boodschappen te doen? Met ondersteuning van de maaltijdservice, oftewel warme maaltijden aan huis in Tongeren, hoeft koken geen probleem meer te zijn. U geniet dagelijks van gevarieerde thuismaaltijden als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes of een menu zoals Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen. Leveranciers van thuismaaltijden waar u kunt bestellen zijn onder meer Regiomeal of Bofrost. Daarnaast zijn er nog veel meer. In het onderstaande overzicht treft u de voornaamste aanbieders van maaltijdbezorging.

Vindt u de prijzen van warm eten bezorgen aan de hoge kant? Gerechten zijn al verkrijgbaar vanaf €3,35. Vaak kan je het eerst proberen met een voordelig proefpakket. Daarmee ontvangt u bijvoorbeeld zes warme kant en klaar maaltijden voor een gereduceerde prijs van 12,5 euro. Profiteer nu zelf van een bezorgmaaltijd aan huis in Tongeren. Delicieus diners, vol met mineralen en ruim genoeg groenten en vlees. U kunt het gerust in de koelkast of vriezer zetten.

* Hint: → Meer zelfstandigheid creëren met bezorgmaaltijden voor uw vader, moeder, opa of oma? Vergelijk zeker eens de Tafeltje Dekje aanbieders of klik door naar Maaltijd aan huis.

Het gemak van maaltijden aan huis in Tongeren

 • U kiest zelf wanneer u het bereid
 • Geeft u voedingsadviezen over allergieën (o.a. vetarm)
 • De maaltijden kunnen rechtstreeks de oven/magnetron in
 • De gerechten worden in koele boxen thuisbezorgd
 • Wekelijks kiezen uit tientallen menu’s

Voldoende voordelen. Alleen de keuze is zo enorm. In het onderstaande overzicht ziet u een opsomming met betrouwbare spelers. Het zijn vertrouwde en specialistische aanbieders die maaltijdbezorging aan huis bij senioren/bejaarden/ouderen. Waar moet je op letten bij het kiezen van een aanbieder? Houd rekening met zaken als aanbod, verzendkosten, en het keurmerk. Kies voor een proefmaaltijd, en geniet morgen al van heerlijke gerechten als Zalmfiletstukjes in kervelsaus. Penne met groente en Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot. Of maak kennis met gerechten als Kant en klare Kip Piri Piri. Betrouwbare bedrijven zijn onder meer Spar en uiteraard Marley Spoon. Of via een van de vele andere leveranciers van warm eten aan huis voor ouderen.

maaltijden aan huis Tongeren

aanvragen maaltijd

Maaltijdbezorging Tongeren

maaltijdbezorging in Tongeren

Voor hulpbehoevenden is het prepareren van een maaltijd best lastig. Wonen zonder hulp is dan onmogelijk. Ook het bezoeken van de supermarkt kan grote problemen geven. Om die reden is maaltijdbezorging in Tongeren een prima dienstverlening. De maaltijdservice bezorgt wekelijks de meest gezonde menu’s. Het staat binnen een paar minuten op tafel. Enorm veel ouderen ontdekken dagelijks het gemak. De meest bekende verstrekkers van kant en klaar maaltijden zijn:

 • Ding Dong heeft ook een boodschappen bezorgservice.
 • Bij Lekker Thuis de lekkerste Hollandse maaltijden.
 • Bij Apetito gaat bestellen eenvoudig en vlug.
 • Foodconnect bezorgt standaard gratis aan huis.
 • Van zoutarm tot lactosevrij, alles mogelijk op Maaltijdservice.nl.
 • Laat Uitgekookt (Van Marle) het werk doen, zelfs de afwas!
 • Vers aan tafel, Alleszelf.nl, HelloFresh en Spar kunt u ook eens uitproberen.

Wie kan bij mij warm eten in Tongeren bezorgen?

Profiteren van de opties voor warm eten laten bezorgen? Honderden bejaarden uit uw regio willen al warm eten bezorgen. U bent echt niet de enige die besteld in Limburg! Geen vaste abonnementen, het volgt de richtlijnen van het Voedingscentrum en smullen zult u zeker. Dankzij een maaltijd aan huis in Tongeren hebben bejaarden meer flexibiliteit en zelfvertrouwen. Uw ouders bereiden zelf weer smaakvolle diepvriesmaaltijden. Het eten staat stil bij uw voedingspatroon. Misschien volgt u een dieet zoals Candida dieet. Voorts: warm eten aan huis bezorgen vinden we ook steeds vaker bij verzorgingstehuizen of speciale begeleidingsprojecten.

Bezorgers die echt instaan voor ouderen
Woont u zelfstandig of begeleid? Ouderen vinden het prettig als iemand even langskomt. 1-op-1 contact met ouderen is voor de meeste maaltijdvoorzieningen een must. Wanneer er bijzonderheden aan de hand zijn, dan geven zij dit door aan familie. De aanbieders van warme maaltijden aan huis willen u een optimale service bieden. Allergieën of diëten die in acht genomen moeten worden? De plaatselijke verzorgers van maaltijdbezorging zijn echt onmisbaar! Ook in andere plaatsen actief: Tafeltje Dekje Meppel

Kies wat je lekker vindt

Het koken duurt slechts minuten

Niet meer in de keuken staan

Thuisleveringen inbegrepen

De meningen over maaltijdbezorging in de regio Limburg
3.8

Beoordeling van maaltijden aan huis in Tongeren

Er is een sterke ontwikkeling gaande wat betreft de maaltijd aan huis. Maar is de service goed? Aleid (77) is enthousiast over maaltijdbezorging aan huis voor ouderen. “Vorig jaar nam ik een proefpakket bij Regiomeal. Het waren 3 gerechten geloof ik: Verse worst in jus, Appelcompote met vanille en Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden. Super! Sindsdien bestel ik bijna wekelijks. De maaltijden houden ook rekening met mijn XLS Medical dieet. De bezorger medewerkers zijn altijd vriendelijk. Wat we zelf nog moet doen? De oven / magnetron bedienen.

Arda (49) koopt warm eten vaak voor zijn ouders. “Boodschappen doen lukt haar niet meer. Wat assistentie zou haar goed doen. Ik was blij toen ik de service zag van Budget meals. Warme maaltijden aan huis in Tongeren voor slechts €6 per menu. Zelf kan ze online en via telefoon haar wensen doorgeven. Menu’s die echt lekker zijn, zijn Runderlapje met witlof a la crème gekookte aardappelen of Kipstukjes in mosterdsaus. Ik zou zeggen, probeer maaltijdbezorging eens uit voor je ouders.”.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)