Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd door Uitgekookt!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis bestellen

Heb jij geen tijd om te koken of boodschappen doen? Bestel dan je maaltijden aan huis! Gemakkelijk kan niet. Of je nou door de drukte niet kunt koken of door lichamelijk ongemakkelijk moeilijk in de keuken kunt staan; iedereen kan eten bestellen. Zowel jong en oud genieten in Nederland al van maaltijd bezorging. Je hoeft niet zelf meer naar de winkel of recepten uit te zoeken. Jij kunt je bezighouden met leuke dingen, terwijl de leverancier voor jou de maaltijden kookt en thuisbezorgd. Het uitzoeken kan via internet of telefonisch. Dit verschilt echter per leverancier. Bij zowel supermarkten, speciale bedrijven als restaurants kun jij een maaltijd bestellen. Er zijn webshops met meer dan 200 gerechten, maar ook specialistische keuken die een kleine selectie aanbieden. Vaak wisselt het aanbod wel per week. Wij hebben voor jou de actuele aanbiedingen verzamelt.
aanvragen maaltijd Advertentie: Voordelig uitgekookt proefpakket


zoek maaltijdservice

Hoe werkt dat online bestellen?

Wij snappen dat het voor ouderen en senioren lastig kan zijn om online te bestellen. Mocht je bijvoorbeeld gewend zijn om alles telefonische te regelen dan is het omschakelen. Gelukkig kun je bij veel bedrijven nog wel via de telefonische klantenservice je inkopen doen. Alleen is online bestellen helemaal niet zo moeilijk. De webshop voor maaltijden zijn tegenwoordig erg gebruiksvriendelijk. Je ziet in een oogopslag wat er deze week voor maaltijden beschikbaar zijn. Je klikt de gerechten aan die thuis wilt laten bezorgen. Heb je nog geen account? Maak deze aan snel aan. Je kunt vooraf veilig via internet betalen zodat je niet met cash geld hoeft af te rekenen. Al die ongemakkelijk kun met een bestelling via internet achterwege laten. Profiteer vandaag van scherpe korting bij een van onze partners. Klik in de tabel hierboven op een van de maaltijd aan huis leveranciers. Proef, smul en geniet vervolgens van heerlijke menu’s.

Is een maaltijd aan huis duur?
Dat is een hele goede vraag. Gemiddeld kost een maaltijd thuisbezorgen tussen de €3 en €9. Daartussen zit een groot gat van kwaliteit, porties en smaak. Ook gezondheid (biologische / vegetarisch) heeft invloed op de prijs. Bestel je meerdere maaltijden tegelijk? Dan betaal je mogelijk geen verzendkosten en wordt de prijs per maaltijd goedkoper. Door slim in te kopen kun je dus besparen. Kant en klaar maaltijden kun je vaak koelvers of in de diepvries bevaren en laten opwarmen in de magnetron of oven zonder dat de kwaliteit en smaak verloren gaat.