Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Over Maaltijdaanhuis.com

Maaltijdaanhuis.com is een website met informatie over het laten thuisbezorgen van (warme) maaltijden. Wij tonen informatie over verschillende leveranciers en bieden informatie die kan helpen bij het kiezen van een geschikte aanbieder.

Adresgegevens
Dokter van Deenweg 162
8025BM
Zwolle

Wat doen wij voor u?
Wij bieden informatie over maaltijdbezorging aan huis. Op deze website vindt u onder andere informatie over welke soorten maaltijden voor thuis er allemaal zijn en bij welke leveranciers u terecht kunt. Ook kunt u op lokaal niveau zoeken en kijken welke lokale keukens, zorginstellingen en buurtrestaurants er in uw eigen omgeving zijn.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van maaltijdservices?
Deze website verdient geld door het aanbieden van proefpakketten van leveranciers waar wij een samenwerking mee hebben. Op dit moment zijn dit Uitgekookt, Vers Aan Tafel en Mealhero. Zodra u via onze website (of via Maaltijdbutler.nl) een proefpakket aanvraagt of bestelling plaatst bij 1 van deze leveranciers dan ontvangen wij een vergoeding. Wanneer u via deze website een bestelling plaatst bij een andere leverancier dan krijgen wij daarvoor geen vergoeding.

Advertenties
Op deze website kunt u advertenties aantreffen van leveranciers van maaltijden aan huis. Het gaat op dit moment om de volgende leveranciers:

  • Uitgekookt
  • Vers Aan Tafel
  • Mealhero