Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

De meest populaire maaltijden aan huis

De maaltijdservice is enorm populair. Dat is geen geheim. Steeds meer aanbieders (Apetito, Vers aan tafel, Uitgekookt, Maaltijdservice.nl) bieden kant-en-klaar maaltijden bij u thuis. En ook supermarkten hebben de (oudere) consument gevonden. Via internet bestelt u moeiteloos heerlijke en voedzame maaltijden die u makkelijk en snel kunt opwarmen in de magnetron, oven of pan. Wat zijn nu de meest populaire kant en klaar maaltijden? In deze pagina introduceren we een aantal veel gekozen magnetron/diepvriesmaaltijden.

  • Buitenlandse maaltijd: Steeds meer mensen willen kennismaken met gerechten van over de hele wereld. Denk aan een Hongaarse Goulash of juist iets als Japanse Teryaki.
  • Oosterse maaltijd: Als Nederlanders genieten we al jarenlang van Oosterse maaltijden. Nu ook supersnel op te warmen. Denk aan Babi pangang of heerlijke atjar.
  • Chinese maaltijd: Binnen de categorie “oosters” is Chinees natuurlijk al jarenlang een van de meest gekozen maaltijd. Foe yong hai of Bami Goreng mongen dan niet missen.
  • Vegetarische maaltijd: Eet u (bewust) geen vlees? Ook dan zijn kant-en-klaar maaltijden een prima oplossing. Een groente-kaasschijf of omelet champignon met worteltjes en aardappelpuree zijn gangbare menu’s voor in de magnetron.
  • Hollandse maaltijd: Onder ouderen blijft de klassieke Hollandse maaltijd natuurlijk op 1 staan. Een heerlijke stamppot, boerenkool of hachee met rode bietjes. U warmt het allemaal eenvoudig op.

De best geteste warme maaltijden aan huis

Het mag duidelijk zijn: tegenwoordig is bijna elke denkbare maaltijd wel geschikt als “kant en klaar”. Een paar minuten in de magnetron, oven of in de pan, en je geniet van de meest veelzijdige en voedzame maaltijden. Maar wat zijn nu betrouwbare en professionele aanbieders van dergelijke maaltijden? In het onderstaande overzicht vindt u de meest gekozen aanbieders en maaltijdservices. Zoals u ziet staan hier niet alleen bekende organisaties als Apetito, Mealhero en Uitgekookt. Ook supermarkten als Albert Heijn, SPAR, Jumbo en Coop bieden uitstekende maaltijden die ook nog eens worden bezorgd.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden