Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Vondelingenplaat

Zoekt u lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Vondelingenplaat? Via deze website verstrekken we relevante info. We vertellen je hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Tevens leggen we alles uit over de beschikbare soorten gerechten. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar maaltijdservices vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Het eten is erg smaakvol en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je vragen voor onze medewerkers? Bekijk dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteRotterdam
PlaatsVondelingenplaat
Postcode3196
Website gemeentewww.rotterdam.nl
maaltijden-aan-huis-vondelingenplaat

Maaltijden aan huis in huis halen?

Bekijk actuele aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Vondelingenplaat?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n dagelijkse kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Jumping Jack Salmon & Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aard.. In onderstaand blok bekijk je enkele voorbeelden van groepen mensen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

  • Ouderen en bejaarden: 75-plussers laten steeds vaker thuismaaltijden thuisbezorgen. Dankzij speciale seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze etenswaren zijn super gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 70-plussers is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor vrijwel ieder dieet is er een geschikte maaltijd. Het gaat hier bijvoorbeeld om glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, en vegetarisch, natriumarm, koolhydraatarm, vetarm.
  • Hulpbehoevenden: Gehandicapten maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Op deze manier behouden ze een stukje zelfstandigheid. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
  • Gezinnen met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Een baan, sport en studie wisselen elkaar snel af. Een gezonde maaltijd klaarmaken lukt dan niet altijd. Met gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
  • Afgestudeerden: Studie, de fitness en familie en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke avond een gezonde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Keuzehulp: maaltijdservice Vondelingenplaat

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Vondelingenplaat dan zijn er in feite 3 opties: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke type maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. Zo verschillen de op het gebied van: aanbod, prijzen, herkomst producten en afleveropties.

  1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
  2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Vaak 2 of 3 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
  3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Ideaal wanneer het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-vondelingenplaat

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hierna doorzoek je eenvoudig een overzicht met populaire leveranciers van tafeltje dekje in Vondelingenplaat. Per instantie bieden we informatie als het type maaltijden en de tarieven. Tik op de button van een maaltijdvoorziening voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde organisaties van opwarmmaaltijden

Hierna check je een database met lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen. Bijvoorbeeld zorginstellingen, cateraars, slagerijen, stichtingen, welzijnsorganisaties. Op deze website vind je ook aanbieders in Rozenburg, Pernis Rotterdam en Rotterdam-Albrandswaard.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Humanitas – MarthalaanMarthalaan 23194 EHHoogvliet
Service Bureau Ouderen BernisseDriesprong 33214 DAZuidland
Catering Service HellevoetsluisKanaalweg Oostzijde 134A3224 ADHellevoetsluis
Restaurant Hart van GroenewoudLindenstraat 83203 VJSpijkenisse
BuurtzorgThorbeckelaan 82b3201 WKSpijkenisse
Wijkcentrum PortlandHof van Portland 413162 WKRhoon
CareynHurthstraat 53203 LHSpijkenisse
Wijkcentrum De BoekenstalDorpsstraat 343171 EHPoortugaal
Keurslager van de AkkerHadewychplaats 843207 KGSpijkenisse
Stichting Welzijn Ouderen SpijkenisseGoudenregenplein 33203 BNSpijkenisse
Weergave met lokaal georiënteerde instellingen van thuismaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Vondelingenplaat bezorgen

Bedrijven en kantoren kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. In het gedeelte hieronder behandelen we een aantal voorbeelden .

  • Organisaties bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
  • Ook zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In de regel hebben ze een overeenkomst met erkende keukens voor kant-en-klare maaltijden in Vondelingenplaat. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
  • De grotere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kun je in contact komen met leveranciers voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
  • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties nemen steeds vaker verse maaltijden af. De kinderen kunnen zodoende een lekkere en voedzame maaltijd gebruiken (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: groenterijke gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Vondelingenplaat specifiek aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en voldoende eiwitten. Op de verpakking vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
Een gemiddelde ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Om te beginnen hebben we de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt typische Hollandse recepten, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Zoals Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst.

Hoe moet ik mijn kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Optie 1 is ongeveer 35 minuten op 100 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 5 – 10 minuten op 500 – 650 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in Vondelingenplaat (reeds verwarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Vondelingenplaat?
De kosten van de maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke leverancier werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,90. Een koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (om en nabij de €5,75. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,75) en dessert (vanaf €1,00).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Allereerst heb je supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Verder kan je je aanmelden bij een maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Vondelingenplaat. Het betreft professionele keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Tevens hebben we nog de zorgaanbieders en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Rotterdam?
Via www.rotterdam.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast bestaan er andere regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.