Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Brouwershaven

Zoekt u specifiek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Brouwershaven? Via deze website tref je meer informatie. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging werkt, en voor wie het geschikt is. Verder vertellen we meer over de actuele type gerechten. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar aanbieders vergelijken. Daarbij kunt u ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en het staat binnen mum van tijd op tafel. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Kom je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioZeeland
GemeenteSchouwen-Duiveland
PlaatsBrouwershaven
Postcode4318
Website gemeentewww.schouwen-duiveland.nl
maaltijden-aan-huis-brouwershaven

Genieten van maaltijden aan huis?

Bekijk de lopende aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Brouwershaven?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n lekkere kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. U kunt bijv. denkena aan: Gehakt in kappertjessaus & Babi ketjap, bami. In onderstaand blok bekijk je meerdere segmenten Nederlanders die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

  • Senioren / bejaarden: Oudere mensen die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De gerechten zijn super gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en zijn simpel op te warmen. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven en ook om mentaal gezond te blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, en vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm, diabetes.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Hierdoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel praktische voordelen.
  • Drukke gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, school en sport hebben een grote impact op onze agenda. Een verse maaltijd op tafel zetten lukt dan niet altijd. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
  • Eenpersoonshuishoudens: Studie, de sportschool en familie en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Zorgen voor gezond eten is simpelweg niet altijd mogelijk. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met verse ingrediënten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Brouwershaven

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Brouwershaven dan heb je drie varianten: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke vorm heeft weer zijn eigen kenmerken. Let goed op de verschillen in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijs, bewaaradviezen en afleveropties.

  1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je bewaart het in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
  2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaal om de week afgeleverd.
  3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm aan huis geleverd. Ideaal op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-brouwershaven

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hierna tref je een overzicht met populaire leveranciers van tafeltje dekje in Brouwershaven. Per bedrijf check je uitleg over aanbod en vanafprijs. Druk op de button van een bezorgservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een weergave van gemeentelijke leveranciers. Bijvoorbeeld stichtingen, supermarkten, cateraars, zorginstellingen, slagerijen. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook aanbieders in Zonnemaire, Nieuwerkerk en Bruinisse.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceMarkt 16-184318 AGBrouwershaven
Tafeltje-dek-je Allevo – DuinpanKloosterweg 184328 GBBurgh-Haamstede
Tafeltje Dekje Schouwen-DuivelandMeeldijk 324328 NGBurgh-Haamstede
Slagerij FloresteijnKerkstraat 264328 LJBurgh-Haamstede
BuurtzorgNoorddijkstraat 84318 BJBrouwershaven
Odensehuis Schouwen-DuivenlandGrevelingenstraat 24301 XXZierikzee
BuurtzorgRoelandsweg 14325 CRRenesse
Brasserie Hofplein – AllevoDokter De Kockstraat 134311 EKBrunisse
SPAR MaaltijdserviceNoordstraat 164328 ALBurgh Haamstede
Slagerij TholhuijsenLange Reke 34325 AARenesse
Weergave met lokale maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Brouwershaven bezorgen

Zakelijke instellingen kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hierna lichten we enkele situaties toe .

  • Kantoren en fabrieken kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. Als werkgever wil je dan graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
  • Ook verzorgingslocaties (woonlocaties en dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen hebben ze afspraken gemaakt met landelijke bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Brouwershaven. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
  • Diverse thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
  • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) bieden steeds vaker speciale verse maaltijden aan. De kids kunnen dan een smakelijke en gezonde maaltijd nuttigen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Ontdek de voordelen: groenterijke gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Brouwershaven specifiek aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos staat vaak meer info over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
Een gewone Hollandse ovenmaaltijd kent 3 aspecten. In de basis zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Ten derde heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Bijv. Groenteschotel of Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je warmt dit op in ongeveer een half uur op 100 – 120 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 tot 10 minuten op 600 – 850 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Brouwershaven (warm).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Brouwershaven?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices variëren nogal. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd heeft effect op de kosten. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,75. Zo’n koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €5,95. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je meer luxe? Kies dan ook een soep (vanaf €1,25) en toetje (vanaf €1,20).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Daarnaast heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Brouwershaven. We hebben het dan over professionele keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ook is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgverleners en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Schouwen-Duiveland?
Via de info op www.schouwen-duiveland.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. De gemeente vertelt hier hoe het zit met een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Verder zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.