Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Meliskerke

Heeft u belangstelling voor verse maaltijden aan huis voor ouderen in Meliskerke? Via onze site bieden we tips en adviezen. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Daarbij bespreken we de huidige type gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en er is heel veel variatie in het aanbod. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZeeland
GemeenteVeere
PlaatsMeliskerke
Postcode4365
Website gemeentewww.veere.nl
maaltijden-aan-huis-meliskerke

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Bekijk de huidige aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Meliskerke?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smaakvolle kant en klare maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Probeer onder andere: Gegrilde kippenpoot en/of Kipsaté met nasi goreng. In de volgende paragraaf tref je meerdere segmenten Nederlanders die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

  • Ouderen / senioren: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De gerechten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor ouderen is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elk dieet of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm, en vegetarisch, diabetes, vetarm, natriumarm.
  • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Daardoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
  • Families: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies, sporten en studeren vragen veel van onze tijd. Even tussendoor koken is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
  • Alleenstaanden: Studeren, sport en andere vrijetijdsbestedingen: soms kan de druk erg groot zijn. Zorgen voor gezond eten zit er dan soms gewoon niet in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Meliskerke

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Meliskerke dan bestaan er drie keuzemogelijkheden: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk type heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in de breedte van het assortiment, financiën, versheid en bezorgintervallen.

  1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Dit garandeert de smaak en versheid. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Vaak per 6 of 12 stuks aan huis geleverd.
  3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Zeker praktisch indien u zelf niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-meliskerke

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

Hierna vind je een database met grote organisaties voor tafeltje dekje in Meliskerke. Per leverancier verstrekken we uitleg over aantal maaltijden en de tarieven. Klik op de button van een bedrijf om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van magnetronmaaltijden

In het schema hieronder check je een lijst met lokale instellingen. Onder andere cateraars, stichtingen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, supermarkten. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Westkapelle, Grijpskerke en Oostkapelle.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceKerkring 174364 ANGrijpskerke
Zorggroep Ter WeelMoerplein 734401 HZYerseke
SPAR de NeveHoofdweg 254411 ANRilland
BuurtzorgKanaalstraat 674388 BKOost-Souburg
SPAR MaaltijdserviceLangstraat 304374 APZoutelande
SPAR KesselaarKoestraat 144361 BHWestkapelle
BuurtzorgKenau Hasselaarstraat 5574382 ASVlissingen
BuurtzorgDorpsplein 494363 ABAagtekerke
BuurtzorgOude Torenstraat 134401 EHYerseke
Slagerij GillissenWalstraat 1004381 GEVlissingen
Overzicht met lokaal georiënteerde bedrijven van thuismaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Meliskerke bezorgen

Bedrijven maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. In het gedeelte hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

  • Organisaties laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
  • Ook zorggroepen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Dikwijls hebben ze afspraken gemaakt met grote aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Meliskerke. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
  • De grotere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het eten en het drinken.
  • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. De kinderen kunnen een lekkere en voedzame maaltijd nemen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de voordelen: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Meliskerke normaliter aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, slechts beperkt zout, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en genoeg eiwit (25 gram). Op de beschrijving vind je een overzicht met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een gewone ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Als eerste zijn er de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Ten derde heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt typische Hollandse recepten, lekkere seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Bijv. Broccoli rollade schotel en Stamppot Zuurkool met appel.

Hoe moet ik mijn kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Dit doe je in circa een half uur op 120 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 600 – 850 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in Meliskerke (voorverwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Meliskerke?
De prijzen van de gerechten variëren nogal. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd dat je kiest zie je terug in de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,80. Een koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (vanaf €6,10. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,75) en dessert (vanaf €1,35).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. In aanvulling daarop is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Meliskerke. Dat zijn bijvoorbeeld cateraars en/of gespecialiseerde keuken die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Ten derde zijn er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Veere?
Via de info op www.veere.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Tevens heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.