Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Veere

Interesse in (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Veere? Via deze website lees je relevante info. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Daarbij bespreken we de diverse maaltijd-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan voorzieningen vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Ze smaken ontzettend goed en het staat binnen mum van tijd op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je vragen voor onze medewerkers? Bekijk dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioZeeland
GemeenteVeere
PlaatsVeere
Postcode4357
Website gemeentewww.veere.nl
maaltijden-aan-huis-veere

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Vergelijk interessante aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Veere?

Ben jij geen goede kok? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een dagelijkse kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je hoeft niet zelf te koken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Probeer onder andere: Javaanse kip five-spices, mihoen goreng of Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen. Hieronder check je diverse groepen mensen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

 • Senioren en ouderen: 70-plussers die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze gerechten zitten vol groenten, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor senioren is gezond eten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of voor een beter geheugen en meer concentratie. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. Het gaat hier bijvoorbeeld om glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, en vegetarisch, vetarm, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Families: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, school en sport vragen veel van onze tijd. Even tussendoor koken is dan soms even teveel gevraagd. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Studenten: Studeren, de sportschool en feestjes met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Zorgen voor gezond eten lukt vaak gewoon niet. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Veere

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Veere dan zijn er in feite drie opties om uit te kiezen: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort maaltijd heeft positieven en negatieven kanten. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, tarieven, houdbaarheid en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Dikwijls 1 of 2 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Ideaal indien u geen beschikking heeft over een keuken en wanneer opwarmen ook niet gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-veere

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

In de tabel hierna check je een overzicht met bekende bezorgers van tafeltje dekje in Veere. Per organisatie doorzoek je eenvoudig details als aantal maaltijden en de kosten. Klik op een maaltijdservice voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige aanbieders van magnetronmaaltijden

In onderstaand schema bieden we een opsomming van regionale aanbieders. Dat zijn bijv. supermarkten, stichtingen, slagerijen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Altena, Middelburg en West Betuwe.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SVRZ – SimniaSimniapad 14357 HJDomburg
BuurtzorgKenau Hasselaarstraat 5574382 ASVlissingen
BuurtzorgKanaalstraat 674388 BKOost-Souburg
SPAR MaaltijdserviceLangstraat 304374 APZoutelande
SPAR KesselaarKoestraat 144361 BHWestkapelle
Tafel Thuis – Dé Zeeuwse KeukenDiodeweg 84338 PWMiddelburg
SPAR MaaltijdserviceKerkring 174364 ANGrijpskerke
Stichting Welzijn VeereSchoolstraat 44356 BXOostkapelle
Slagerij GillissenWalstraat 1004381 GEVlissingen
BuurtzorgDorpsplein 494363 ABAagtekerke
Tabel met regionale aanbieders van thuismaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Veere bezorgen

Bedrijven en kantoren kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Bijgaand behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Kantoren bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorggroepen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter hebben ze afspraken gemaakt met landelijke keukens voor kant-en-klare maaltijden in Veere. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je informeren naar het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf vragen steeds meer om verse maaltijden. De kids kunnen zo een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd eten wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Veere zich aan moeten houden. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking staat vaak meer info over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een gewone Hollandse ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. Ten eerste hebben we de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit een Nederlandse stamppot, verse seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. O.a. Groenteburger, prei, aardappelen & Procureurlapje, wortelen, gekookte aardappelen.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Dit kan in ongeveer een half uur op 110 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 5 tot 10 minuten op 500 – 650 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in Veere (voorverwarmd).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Veere?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren zijn heel divers. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,85. Zo’n koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (rond de €5,50. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook een soep (vanaf €1,75) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €0,95).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ten tweede is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Veere. Het betreft cateringbedrijven en grote keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ten derde zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Veere?
Op de website www.veere.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Tevens bestaan er andere regelingen vanuit de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Zoutelande
 • Biggekerke
 • Koudekerke
 • Meliskerke
 • Grijpskerke
 • Aagtekerke
 • Westkapelle
 • Domburg
 • Oostkapelle
 • Vrouwenpolder
 • Gapinge