Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Rilland

Interesse in (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Rilland? Via onze site bekijk je alles wat je moet weten. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Tevens gaan we verder in op de diverse maaltijd-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook maaltijdservices vergelijken. Daarbij kunt u ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Dit eten is geschikt voor iedereen en het staat binnen mum van tijd op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Zijn er onduidelijkheden? Scroll dan eerst naar beneden naar de veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioZeeland
GemeenteReimerswaal
PlaatsRilland
Postcode4411
Website gemeentewww.reimerswaal.nl
maaltijden-aan-huis-rilland

Maaltijden aan huis in huis halen?

Check interessante aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Rilland?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een lekkere kant en klare maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het wordt steeds populairder. Selecteer bijvoorbeeld: Lamsvlees in saus & Preiroomsoep. In het gedeelte hierna tref je diverse groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdbezorging:

  • Senioren en ouderen: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De etenswaren zijn tegenwoordig erg gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om gewicht te verliezen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elke allergie of voedingswens is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, en koolhydraatarm, vetarm, diabetes, vegetarisch.
  • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel gemak.
  • Jonge gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies, sporten en studeren vereisen een goede planning. Even snel een maaltijd maken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
  • Alleenstaanden: Studie, sport en andere vrijetijdsbestedingen: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol met groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Rilland

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Rilland dan zijn er in feite 3 opties: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen hebben te maken met de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, onkosten, herkomst producten en bezorgintervallen.

  1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
  2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Doorgaans 1 of 2 keer per maand op locatie geleverd.
  3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Ideaal in situatie waarbij u geen keuken heeft en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
maaltijdservice-ouderen-rilland

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het volgende schema verstrekken we een lijst met grote bedrijven voor tafeltje dekje in Rilland. Per bezorgservice check je details als aanbod en het tarief. Druk op de knop van een bezorgservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale leveranciers van opwarmmaaltijden

In het schema hieronder verstrekken we een overzicht met plaatselijke instellingen. Onder andere zorginstellingen, welzijnsorganisaties, stichtingen, slagerijen, supermarkten. Op deze site vind je ook organisaties in Oost-Souburg, Yerseke en Biggekerke.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR de NeveHoofdweg 254411 ANRilland
SPAR HakLeklaan 2-44417 DAHansweert
BuurtzorgWeststraat 14421 ACKapelle
Zorggroep Ter WeelWillem Kosterlaan 14413 CPKrabbendijke
Zorggroep Ter WeelOostkilhoek 324411 DZRilland
BuurtzorgOude Torenstraat 134401 EHYerseke
Keurslager Van VelzenDorpsstraat 844413 CEKrabbendijke
Zorggroep Ter WeelMoerplein 734401 HZYerseke
Zorggroep Ter WeelMaartenbroersweg 424417 BLHansweert
BuurtzorgNoordweg 8 F4413 ACKrabbendijke
Weergave met lokaal georiënteerde bezorgservices van thuismaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Rilland bezorgen

Bedrijven en organiisaties maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna behandelen we een aantal voorbeelden .

  • Kantoren en fabrieken laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
  • Ook zorgcentrums (o.a. woongroepen en dagbestedingen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met professionele aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Rilland. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
  • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
  • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) nemen steeds vaker verse maaltijden af. De kids kunnen daardoor een smakelijke en gezonde maaltijd nemen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Probeer het zelf: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen rondom maaltijden aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Rilland in Nederland aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, zoutbeperkt, zo veel mogelijk met volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket staat vaak meer info over de ingrediënten en voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een reguliere ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En natuurlijk heb je vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Bijvoorbeeld Viscurry, Sajour boontjes, Couscous of Omelet in champignonsaus.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is kinderspel. Dit doe je in circa 30 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Als dit te lang duurt dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 6 tot 12 minuten op 550 – 750 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Rilland (al voorverwarmd).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Rilland?
De kosten van de maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke service hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,80. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (rond de €5,95. Voor tafeltje dekje (warme levering) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,60) en desserts (vanaf €1,10).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms wordt er ook bezorgd. Verder kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Rilland. Het betreft cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Als laatste zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Reimerswaal?
Via www.reimerswaal.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo is er de mogelijkheid voor een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Tevens kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.