Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Reimerswaal

Oriënteert u zich op verse maaltijden aan huis voor ouderen in Reimerswaal? Op maaltijdaanhuis.com tref je relevante info. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Verder gaan we dieper in op de verschillende maaltijd-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook organisaties vergelijken. Daarbij kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het eten is erg smaakvol en er is heel veel variatie in het aanbod. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Is er nog wat onduidelijk? Probeer dan eerst te zoeken binnen de meestgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZeeland
GemeenteReimerswaal
PlaatsReimerswaal
Postcode4416
Website gemeentewww.reimerswaal.nl
maaltijden-aan-huis-reimerswaal

Maaltijden aan huis in huis halen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Reimerswaal?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smaakvolle kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. U kunt bijv. denkena aan: Rode bieten met een speklap en jus en Sukadelapje in jus. In onderstaande tekst bekijk je diverse groepen mensen die regelmatig gebruik maken van maaltijdbezorging:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen in Nederland krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Met behulp van seniorenmaaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze gerechten zijn super gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor ouderen zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven en ook om mentaal gezond te blijven. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. Typische voorbeelden zijn eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, gemalen, en natriumarm, vetarm, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Op deze manier is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Drukke gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen wisselen elkaar snel af. Boodschappen doen en koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, muziek en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke dag iets gezonds klaarmaken is simpelweg niet altijd mogelijk. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Reimerswaal

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Reimerswaal dan zijn er drie opties om uit te kiezen: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke type maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen hebben te maken met de breedte van het assortiment, financiën, versheid en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering zet je het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Gewoonlijk om de week aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Een uitkomst als het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
maaltijdservice-ouderen-reimerswaal

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

In de tabel hierna bieden we een overzicht met erkende bedrijven voor tafeltje dekje in Reimerswaal. Per bedrijf check je relevante zaken zoals aanbod en een prijsindicatie. Klik op de button van een bezorgservice voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bedrijven van kant-en-klaar maaltijden

In de volgende tabel check je een verzameling regionale leveranciers. Onder andere supermarkten, slagerijen, stichtingen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Middelburg, Vlissingen en Altena.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Zorggroep Ter WeelWillem Kosterlaan 14413 CPKrabbendijke
VrijwilligersHuis BorselePoelvoordestraat 14431 BPs-Gravenpolder
BuurtzorgDorpsstraat 15 A4451 BAHeinkenszand
Tafeltje dekje CederhofCederlaan 94421 BZKapelle
Zorggroep Ter WeelMaartenbroersweg 424417 BLHansweert
BuurtzorgNoordweg 8 F4413 ACKrabbendijke
BuurtzorgWeststraat 14421 ACKapelle
Keurslager Van VelzenDorpsstraat 844413 CEKrabbendijke
SPAR MaaltijdserviceDorpsplein 234424 CAWemeldinge
SPAR HakLeklaan 2-44417 DAHansweert
Overzicht met gemeentelijke bedrijven van senioren maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Reimerswaal bezorgen

Kantoren en bedrijven hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In het gedeelte hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Bedrijven bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er nog even door vergaderd moet worden. Als werkgever wil je dan graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorginstellingen (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In de regel hebben ze een overeenkomst met landelijke leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Reimerswaal. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Ook thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je afspraken maken voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf nemen steeds vaker verse maaltijden af. De kids kunnen op die manier een lekkere en voedzame maaltijd eten rond half 6 in de avond.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Ontdek de mogelijkheden: dagverse gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Reimerswaal in de regel aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), zoutbeperkt, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving staat vaak meer info over de ingrediënten en voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een gewone Hollandse ovenmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Ten eerste is dit natuurlijk veel groente. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je hebt de keuze uit een Nederlandse stamppot, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire verrassingen. Denk aan Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet moeilijk. Optie 1 is ongeveer 30 minuten op 120 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 4 – 10 minuten op 500 – 800 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Reimerswaal (al voorverwarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Reimerswaal?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke maaltijdbezorger heeft andere prijzen en bezorgkosten. Met name het type gerecht zie je terug in de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,65. Zo’n koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (om en nabij de €6,55. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,75) en desserts (vanaf €1,25).

Waar kan ik maaltijden kopen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms wordt er ook bezorgd. Ten tweede kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Reimerswaal. Het gaat hier om professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ten derde is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgverleners en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Reimerswaal?
Via www.reimerswaal.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Ook heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Hansweert
 • Kruiningen
 • Oostdijk
 • Waarde
 • Krabbendijke
 • Rilland
 • Yerseke