Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Aardenburg

Op zoek naar leveranciers van lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Aardenburg? Via onze site check je tips en adviezen. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Tevens vertellen we meer over de verschillende maaltijd-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan leveranciers vergelijken. Tenslotte kunt u ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Dit eten is geschikt voor iedereen en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Scroll dan eerst naar beneden naar de FAQ (populaire vragen). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZeeland
GemeenteSluis
PlaatsAardenburg
Postcode4527
Website gemeentewww.gemeentesluis.nl
maaltijden-aan-huis-aardenburg

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Check de scherpe aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Aardenburg?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n verse kant en klare maaltijd biedt erg veel pluspunten. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. U kunt bijv. denkena aan: Snijbonen met een kipfilet & Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree. Hieronder beschrijven we allerlei soorten groepen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

  • Ouderen / senioren: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor 75-plussers zijn voedzame gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er specifieke keuzes te maken. Typische voorbeelden zijn glutenvrij, gemalen, lactosevrij, zoutarm, en diabetes, natriumarm, vegetarisch, vetarm.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
  • Jonge gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, school en sport vereisen een goede planning. Boodschappen doen en koken is dan niet altijd even prettig. Door gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
  • Starters: Studeren, de fitness en andere bezigheden: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten zit er dan soms gewoon niet in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Aardenburg

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Aardenburg dan heb je eigenlijk 3 opties: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in hoe groot het aanbod is, financiën, kwaliteit en bezorgmogelijkheden.

  1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaal per 6 of 12 stuks aan huis geleverd.
  3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Zeker praktisch in situatie waarbij u zelf niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
maaltijdservice-ouderen-aardenburg

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

In het schema hierna verstrekken we een opsomming van professionele bezorgers van tafeltje dekje in Aardenburg. Per instantie bekijk je praktische info zoals het actuele aanbod en budget. Tik op de knop van een maaltijdservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige maaltijdservices van opwarmmaaltijden

Hieronder doorzoek je eenvoudig een overzicht met kleinschalige organisaties. Onder andere welzijnsorganisaties, supermarkten, slagerijen, cateraars, stichtingen. Op deze website vind je ook leveranciers in Zuidzande, Retranchement en Biervliet.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOranjeplein 14511 CKBreskens
BuurtzorgVliegende Vaart 74537 DHTerneuzen
SPAR MartensKerkplein 14541 EVSluiskil
Slagerij SchneiderAlvarezlaan 204536 BDTerneuzen
De Zorgbalie maaltijdenNoordstraat 104531 GGTerneuzen
ZorgSaamTragelweg 24501 HLOostburg
De BlideAlberdingk Thijmstraat 14532 CZTerneuzen
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 24507 BKSchoondijke
Keurslager de BoeyeAxelsestraat 264537 AKTerneuzen
ZorgSaamStadhuisplein 34531 GZTerneuzen
Weergave met lokale maaltijdservices van bezorgmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Aardenburg bezorgen

Kantoren en bedrijven bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. In onderstaand blok vind je een aantal voorbeelden .

  • Kantoren en fabrieken kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als onderneming wil je natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
  • Ook zorgorganisaties (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met grote organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Aardenburg. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
  • Verscheidene thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In specifiek situaties helpen ze ook bij het toedienen van het eten.
  • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale verse maaltijden aan. De kinderen kunnen dan een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Aardenburg normaliter aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, natriumarm, het liefst gekookt met volkoren artikelen, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking staat meestal een tabel met de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een gewone ovenmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je hebt de keuze uit Hollandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en recepten van over de hele wereld. Zoals Runderlapje in jus & Stukjes rundvlees in saus.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Optie 1 is ongeveer een half uur op 100 – 120 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een doorsnee-gerecht doe je dit in circa 6 – 10 minuten op 500 – 800 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in Aardenburg (warm).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Aardenburg?
De prijzen van de gerechten variëren nogal. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. Voornamelijk de maaltijdvorm zie je terug in de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,60. Een koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (om en nabij de €5,50. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook een soep (vanaf €1,55) en toetje (vanaf €1,10).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Verder kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Aardenburg. Voorbeelden zijn speciaal ingerichte keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Tevens is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Sluis?
Door middel van www.gemeentesluis.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Verder bestaan er andere regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar uw vermogen en inkomen.