Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Walsoorden

Op zoek naar (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Walsoorden? Via onze site lees je een uitgebreide beschrijving. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Ook vertellen we meer over de aanwezige maaltijdopties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar organisaties vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam er er zijn tientallen verschillende gerechten. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil je vandaag nog bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioZeeland
GemeenteHulst
PlaatsWalsoorden
Postcode4588
Website gemeentewww.gemeentehulst.nl
maaltijden-aan-huis-walsoorden

Maaltijden aan huis in huis halen?

Bekijk interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Walsoorden?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n verse kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Selecteer bijvoorbeeld: Boerenkipfilet schotel of Zalm in dillesaus. Hieronder lees je informatie over enkele voorbeelden van groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdbezorging:

  • Bejaarden: Ouderen kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 75-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of juist om op gewicht te komen en blijven. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij, en natriumarm, koolhydraatarm, diabetes, vetarm.
  • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Door die service is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook vaak uitkomst.
  • Jonge gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Een baan, sport en studie wisselen elkaar snel af. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
  • Studenten: Studie, muziek en afspraken met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere dag boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is vaak nog erg gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Walsoorden

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Walsoorden dan zijn er in feite drie opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk soort gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. We vertellen je hieronder meer over aanbod, prijs, kwaliteit en bezorging.

  1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Dikwijls 1 of 2 keer per maand afgeleverd.
  3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Zeer geschikt in situatie waarbij zelfstandig koken tot het verleden behoort en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-walsoorden

Vergelijken van landelijke maaltijdbezorgers

In het volgende schema vind je een weergave van populaire leveranciers van tafeltje dekje in Walsoorden. Per bezorgservice bieden we informatie als aantal maaltijden en de prijzen. Tik op de knop van een bedrijf om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instellingen voor magnetronmaaltijden

In het schema hieronder tref je een opsomming van kleinschalige leveranciers. Dat zijn bijv. slagerijen, cateraars, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, stichtingen. Op dit platform vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Hengstdijk, Kloosterzande en Terhole.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZorgSaam – AntoniusPastoor Versterplein 14587 CWKloosterzande
BuurtzorgSint Lucasplein 204631 LRHoogerheide
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
Keurslager GeilingsZonneplein 74624 BCBergen op Zoom
Slagerij KrijnenMarkiezaatsweg 114612 PLBergen op Zoom
SVRZ – De VursscheRooseveltlaan 14571 HTAxel
Terheijden TraiteursFlorastraat 904613 CTBergen op Zoom
SPAR VogelwaardeEsdoornstraat 154581 AKVogelwaarde
BWIHuijbergseweg 34631 GCHoogerheide
TanteLouiseBoerenverdriet 184613 AKBergen op Zoom
Tabel met plaatselijke bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Walsoorden bezorgen

Kantoren en bedrijven hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden .

  • Organisaties maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een vergadering uitloopt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
  • Ook verzorgingslocaties (dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In veel gevallen hebben ze een overeenkomst met grote keukens voor kant-en-klare maaltijden in Walsoorden. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
  • Diverse thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je advies inwinnen over het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
  • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden steeds vaker speciale verse maaltijden aan. Kinderen kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd nemen rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s in een handomdraai klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Walsoorden aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, natriumarm, zo veel mogelijk met volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op de sticker op de doos vind je de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst een ruime portie groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis/vleesvervangers. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je kunt kiezen uit een Nederlandse stamppot, verse gerechten met seizoensproducten en bijzondere recepten. Bijv. Reepjes kalkoenvlees in saus & Stamppot spinazie a la creme.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 25 minuten op 100 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 6 tot 10 minuten op 500 – 800 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Walsoorden (verwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Walsoorden?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd beïnvloedt de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,85. Zo’n koelverse maaltijd is vaak wat duurder (gemiddeld €5,85. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je meer luxe? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,60) en nagerecht (vanaf €1,00).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Verder kan je je wenden tot de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Walsoorden. Dat zijn bijvoorbeeld grootschalige keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ten derde kun je soms ook terecht bij zorgverleners en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Hulst?
Via www.gemeentehulst.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. Tevens zijn er mogelijkheden vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.