Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Hulst

Op zoek naar leveranciers van lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Hulst? Aan de hand van deze site lees je relevante info. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Eveneens gaan we verder in op de beschikbare maaltijd-mogelijkheden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar aanbieders vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het geheel smaakt er lekker en het assortiment is gigantische groot. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Wil je nog meer weten? Bekijk dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je vandaag nog bestellen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioZeeland
GemeenteHulst
PlaatsHulst
Postcode4561
Website gemeentewww.gemeentehulst.nl
maaltijden-aan-huis-hulst

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Hulst?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n smaakvolle kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie & Bami goreng speciaal, kip in satésaus. Hieronder lees je informatie over diverse groepen mensen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Ouderen en bejaarden: Senioren bestellen dikwijls thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze gerechten bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor de oudere doelgroep is gezond eten essentieel. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de hersenen gezond te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën is er een geschikte maaltijd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm, en natriumarm, vetarm, vegetarisch, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen kunnen ze zelfstandig eten en wonen. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Families: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, hobbies, sporten en studeren vereisen een goede planning. Boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Jongvolwassenen: School, werken, hobbies en feestjes met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke dag iets gezonds klaarmaken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Keuzehulp: maaltijdservice Hulst

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Hulst dan heb je feitelijk 3 opties om uit te kiezen: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke type maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over hoe groot het aanbod is, kosten, houdbaarheid en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering zet je het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaliter elke 2 weken op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Ideaal in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-hulst

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

In de tabel hierna vind je een overzicht met professionele bezorgers van tafeltje dekje in Hulst. Per bedrijf verstrekken we details als het type maaltijden en het tarief. Druk op de button van een bezorgservice om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdservices van magnetronmaaltijden

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een database met regionale aanbieders. Denk dan aan welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen, slagerijen, supermarkten. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Noord-Beveland, Terneuzen en Borsele.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager BiesbroeckFrans van Waesberghestraat 54561 ABHulst
SPAR MaaltijdserviceMartje van Wardje 274564 CZSint Jansteen
Slagerij Valents-Gravenstraat 1874567 ADClinge
SPAR B de BuckPoorterslaan 44561 ZNHulst
Hulst voor ElkaarGrote Markt 244561 EBHulst
SVRZ – de MolenhofMolenstraat 144543 CMZaamslag
ZorgSaam – Blaauwe HoeveTruffinoweg 24561 NTHulst
SPAR Peter BollemanWaterpoortstraat 44553 BGPhilippine
BuurtzorgHoofdstraat 134564 AMSint Jansteen
ZorgSaamTabakstraat 54561 HWHulst
Database met gemeentelijke maaltijdvoorzieningen van bezorgmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Hulst bezorgen

Bedrijven en organiisaties hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Verderop behandelen we diverse opties .

 • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In dit soort situaties wil je graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met grote keukens voor kant-en-klare maaltijden in Hulst. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. De kids kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd gebruiken voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de voordelen: dagverse gerechten snel op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Hulst zich aan moeten houden. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, niet te veel zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en voldoende eiwitten. Op de omdoos vind je een overzicht met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. In de basis heb je natuurlijk de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En natuurlijk heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt genieten van oer-Hollandse gerechten, verse gerechten met seizoensproducten en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Hollandse erwtensoep met rookworst en Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Je plaatst het gerecht ongeveer 20 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Duurt dit te lang? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 6 – 12 minuten op 600 – 800 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Hulst (warm).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Hulst?
De tarieven van maaltijden aan huis lopen flink uiteen. Elke service hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,60. Een koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (zo’n €6,10. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Heb je graag iets voor en na? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,65) en dessert (vanaf €1,30).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. In aanvulling daarop heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Hulst. We hebben het dan over grootschalige keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ten derde zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgaanbieders en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Hulst?
Via de info op www.gemeentehulst.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). In aanvulling hierop zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Lamswaarde
 • Kloosterzande
 • Walsoorden
 • Ossenisse
 • Vogelwaarde
 • Terhole
 • Kuitaart
 • Hengstdijk
 • Graauw
 • Nieuw Namen
 • Clinge
 • Heikant
 • Kapellebrug
 • Sint Jansteen