Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Stampersgat

Bent u op zoek naar lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Stampersgat? Via deze website check je meer informatie. We leggen je uit hoe maaltijdbezorging werkt, en voor wie het geschikt is. Daarbij behandelen we ook de verschillende soorten maaltijden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdservices vergelijken. Daarbij kunt u ook bedrijfsmaaltijden bekijken. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Bekijk dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteHalderberge
PlaatsStampersgat
Postcode4754
Website gemeentewww.halderberge.nl
maaltijden-aan-huis-stampersgat

Genieten van maaltijden aan huis?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Stampersgat?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een lekkere kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Kick Through Spaghetti & Gestoomde zalm, broccoli, gekookte aard.. Hierna benoemen we diverse groepen mensen die profijt kunnen hebben van maaltijdbezorging:

  • Ouderen: 70-plussers kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 75-plussers zijn voedzame gerechten van belang. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de hersenen gezond te houden. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, en koolhydraatarm, vetarm, vegetarisch, diabetes.
  • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Hierdoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
  • Gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Studie, werk en hobby’s hebben een grote impact op onze agenda. Even snel een maaltijd maken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
  • Alleenstaanden: Studeren, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben een bomvolle agenda. Iedere avond voor jezelf koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Er zitten lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Stampersgat

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Stampersgat dan zijn er drie opties om uit te kiezen: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort heeft positieven en negatieven kanten. De verschillen zitten ‘m met name in assortiment, kosten, bewaaradviezen en bezorgintervallen.

  1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Dikwijls 1 of 2 keer per maand op locatie geleverd.
  3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. De oplossing als zelfstandig koken tot het verleden behoort en wanneer opwarmen ook niet gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-stampersgat

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hierna tref je een database met bekende bedrijven voor tafeltje dekje in Stampersgat. Per aanbieder doorzoek je eenvoudig specificaties zoals het type maaltijden en de kosten. Tik op de knop van een aanbieder om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden

Hierna vind je een database met lokale bedrijven. Dat zijn bijv. stichtingen, zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, cateraars. Op deze website vind je ook organisaties in Hoeven, Oud Gastel en Oudenbosch.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager van ElterenKerkstraat 44751 HNOud Gastel
B & B MaaltijdenHaagweg 275a4813 XABreda
Thebe CateringMinervum 72924817 ZMBreda
Senioren-assistentBrouwhuisplein 1 C44811 DPBreda
SPAR MaaltijdserviceMarkt 194758 BLStanddaarbuiten
Keurslager BuyzenProfessor van Ginnekenstraat 204731 JZOudenbosch
Fendertse HoeveKadedijk 34793 GAFijnaart
SPAR ZeggeOnze Lieve Vrouwestraat 1084735 AEZegge
CareynNieuwe Prinsenkade 204811 VCBreda
Keurslager JongmansZevenbergsepoort 164791 AEKlundert
Weergave met plaatselijke instanties van bezorgmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Stampersgat bezorgen

Bedrijven kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Verderop sommen we enkele voorbeelden op .

  • Kantoren en fabrieken kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf een warme maaltijd faciliteren.
  • Ook zorggroepen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met landelijke aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Stampersgat. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
  • Verschillende thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan soms een levering worden ingepland voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
  • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een smakelijke en gezonde maaltijd nemen als u tot laat werkt.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de voordelen: voedzame gerechten snel op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Stampersgat aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, niet te veel zout, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos staat vaak meer info over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een reguliere ovenmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Ten eerste zijn er de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En natuurlijk heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je hebt de keuze uit typische Hollandse recepten, recepten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Onder andere Zalm in dillesaus en Gepaneerde varkensschnitzel.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Dit kan in ongeveer 30 – 40 minuten op 100 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 5 – 10 minuten op 550 – 800 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in Stampersgat (al voorverwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Stampersgat?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke service heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd beïnvloedt de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,60. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (rond de €5,50. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,25) en nagerecht (vanaf €1,35).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Verder heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Stampersgat. Denk dan aan professionele keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Tevens zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Halderberge?
Aan de hand van www.halderberge.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarbij zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.