Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Halderberge

Op zoek naar leveranciers van lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Halderberge? Middels onze site bekijk je relevante info. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Ook leggen we alles uit over de beschikbare gerecht-mogelijkheden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar leveranciers vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Dit eten is geschikt voor iedereen en je warmt ze eenvoudig en snel op. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Zijn er onduidelijkheden? Scroll dan eerst naar beneden naar de veelgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Brabant
GemeenteHalderberge
PlaatsHalderberge
Postcode4731
Website gemeentewww.halderberge.nl
maaltijden-aan-huis-halderberge

Maaltijden aan huis uitproberen?

Check de scherpe aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Halderberge?

Ben jij geen goede kok? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n dagelijkse kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Selecteer bijvoorbeeld: Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie en/of Pasta Carbonara met ei, spek en ui. Hieronder vind je enkele voorbeelden van groepen mensen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

 • Senioren en ouderen: Ouderen hebben veel baat bij thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De etenswaren zijn super gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor senioren is een dagelijkse gezonde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of juist om op gewicht te komen en blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, gemalen, en vegetarisch, vetarm, koolhydraatarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Studie, werk en hobby’s moeten gecombineerd worden. Een verse maaltijd op tafel zetten is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, school, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben het erg druk. Elke dag iets gezonds klaarmaken lukt vaak gewoon niet. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Halderberge

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Halderberge dan zijn er in feite 3 keuzemogelijkheden: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen hebben te maken met aanbod, onkosten, versheid en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaal per 6 of 12 stuks op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Zeker praktisch op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-halderberge

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hierna doorzoek je eenvoudig een weergave van populaire keukens voor tafeltje dekje in Halderberge. Per bedrijf doorzoek je eenvoudig praktische info zoals assortiment en vanafprijs. Druk op de button van een bedrijf om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde aanbieders van thuismaaltijden

In de volgende tabel check je een verzameling lokale aanbieders. Denk dan aan stichtingen, supermarkten, welzijnsorganisaties, slagerijen, cateraars. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook aanbieders in Tholen, Rucphen en Woensdrecht.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager BuyzenProfessor van Ginnekenstraat 204731 JZOudenbosch
Senioren-assistentBrouwhuisplein 1 C44811 DPBreda
CareynNieuwe Prinsenkade 204811 VCBreda
Keurslager JongmansZevenbergsepoort 164791 AEKlundert
SPAR ZeggeOnze Lieve Vrouwestraat 1084735 AEZegge
Keurslager MondenSint Janstraat 384714 EHSprundel
SPAR MaaltijdserviceMarkt 194758 BLStanddaarbuiten
Slagerij MachielseKloosterstraat 64724 EEWouw
Fendertse HoeveKadedijk 34793 GAFijnaart
Keurslager van ElterenKerkstraat 44751 HNOud Gastel
Weergave met kleinschalige maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Halderberge bezorgen

Bedrijven en organiisaties hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In onderstaand blok sommen we enkele voorbeelden op .

 • Organisaties laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In de regel zijn daarvoor afspraken gemaakt met erkende leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Halderberge. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Diverse thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je advies inwinnen over het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden steeds vaker speciale verse maaltijden aan. De kids kunnen zodoende een smaakvolle en gezonde maaltijd gebruiken rond half 6 in de avond.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
De kwaliteit van kant-en-klaar eten is flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Halderberge aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de beschrijving vind je een overzicht met de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een reguliere ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Ten eerste een ruime portie groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend bevat je bord dan nog een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire verrassingen. Onder andere Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen & Rundermedaillons in pepersaus, Bonne femme.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het verwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Dit doe je in circa 25 minuten op 100 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Meestal verwarm je het in circa 5 – 12 minuten op 600 – 750 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Halderberge (warm).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Halderberge?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel wisselend. Elke service heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft effect op de kosten. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,85. Zo’n koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (circa €6,25. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,65) en nagerecht (vanaf €1,15).

Waar kan ik maaltijden kopen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms wordt er ook bezorgd. Als tweede mogelijkheid heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Halderberge. Dit zijn vaak speciaal ingerichte keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Ook onderscheiden we nog zorgaanbieders en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Halderberge?
Op de website www.halderberge.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Stampersgat
 • Oud Gastel
 • Oudenbosch
 • Hoeven
 • Bosschenhoofd