Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Raamsdonksveer

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Raamsdonksveer? Aan de hand van deze site tref je aanvullende details. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging werkt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Daarbij gaan we verder in op de beschikbare gerecht-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook voorzieningen vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Dit eten is geschikt voor iedereen en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteGeertruidenberg
PlaatsRaamsdonksveer
Postcode4941
Website gemeentewww.geertruidenberg.nl
maaltijden-aan-huis-raamsdonksveer

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Raamsdonksveer?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een verse kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Denk dan aan gerechten als: Thaise rundercurry met sambalboontjes, rijst en Kalkoen in witlofschotel met kaassaus. In de box hieronder tref je verschillende groepen die profijt kunnen hebben van maaltijdbezorging:

  • Senioren: 70-plussers bestellen dikwijls thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze maaltijden zijn tegenwoordig erg gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor senioren zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of voor een beter geheugen en meer concentratie. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, eiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, en koolhydraatarm, diabetes, natriumarm, vegetarisch.
  • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Door die service is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
  • Drukke gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Een baan, sport en studie wisselen elkaar snel af. Boodschappen doen en koken is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
  • Alleenstaanden: Studeren, hobby’s en afspraken met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Raamsdonksveer

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Raamsdonksveer dan heb je drie alternatieven: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen hebben te maken met aantal maaltijden, budget, herkomst producten en aflevermogelijkheden.

  1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering zet je het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaal om de week afgeleverd.
  3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Zeer geschikt op het moment dat het koken niet meer gaat en wanneer opwarmen ook niet gaat. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
maaltijdservice-ouderen-raamsdonksveer

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

In de volgende tabel tref je een verzameling bekende bedrijven voor tafeltje dekje in Raamsdonksveer. Per organisatie doorzoek je eenvoudig informatie als het huidige assortiment en de tarieven. Druk op de button van een organisatie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instellingen voor senioren maaltijden

Hieronder tref je een opsomming van plaatselijke instellingen. Voorbeelden zijn welzijnsorganisaties, slagerijen, zorginstellingen, stichtingen, cateraars. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook bedrijven en organisaties in Made, Hooge Zwaluwe en Oosteind.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting Welzijn & Ondersteuning GeertruidenbergVenestraat 184931 BPGeertruidenberg
Slagerij van der DonkPaletplein 125044 JBTilburg
Slagerij van HestTilburgseweg 815051 ABGoirle
MaaltijdenExpresBoomstraat 1615038 GRTilburg
SmaakrijkHeemraadsingel 104944 VDRaamsdonk
Keurslager de WijsAdelstraat 144921 BRMade
SPAR AertsBurg. Van de Mortelplein 415037 PJTilburg
De WijngaerdCyclaamstraat 2a4921 JCMade
De WeverDoctor Deelenlaan 65042 ADTilburg
Slagerij van de ZandeAmer 55032 AZTilburg
Opsomming met lokale organisaties van senioren maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Raamsdonksveer bezorgen

Zakelijke instellingen bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In het gedeelte hieronder lichten we enkele situaties toe .

  • Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf kun je dan via de cateraar een warme maaltijd faciliteren.
  • Ook zorgcentrums (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Vaak is dit contractueel geregeld met professionele bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Raamsdonksveer. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
  • Diverse thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kun je tips en info aanvragen voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
  • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker verse maaltijden af. De kids kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd gebruiken rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: een smaakvol en voedzaam gerecht zonder moeite op te warmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Raamsdonksveer zich aan moeten houden. Altijd zo’n 150 gram groente, natriumarm, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en voldoende eiwitten. Op de sticker op de doos vind je informatie over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een gemiddelde ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire verrassingen. Zoals Stroganoff du chef & Lekkerbekje met sperziebonen.

Hoe moet ik mijn kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet moeilijk. Dit doe je in circa 25 – 40 minuten op 125 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het ook in de magnetron. Bij een doorsnee-gerecht doe je dit in circa 6 – 12 minuten op 600 – 800 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk thuisbezorgd in Raamsdonksveer (voorverwarmd).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Raamsdonksveer?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel divers. Elke maaltijdbezorger werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,65. Zo’n koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (vanaf €6,10. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,25) en toetje (vanaf €0,90).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Raamsdonksveer. Onder andere speciaal ingerichte keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ook zijn er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Geertruidenberg?
Op de website www.geertruidenberg.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. Daarnaast kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.