Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Geertruidenberg

Zoekt u aanbieders van (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Geertruidenberg? Op deze pagina verstrekken we meer informatie. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging werkt, en voor wie het geschikt is. Tevens gaan we dieper in op de aanwezige maaltijdopties. Snel bestellen? Je kunt hier ook maaltijdservices vergelijken. Daarbij kunt u ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima er er zijn tientallen verschillende gerechten. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Kom je er nog niet helemaal uit? Surf dan eerst verder naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Liever direct bestellen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteGeertruidenberg
PlaatsGeertruidenberg
Postcode4941
Website gemeentewww.geertruidenberg.nl
maaltijden-aan-huis-geertruidenberg

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Check de huidige aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Geertruidenberg?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een gezonde kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Gepaneerde kipstukjes of Gehaktballetjes in satésaus. Hieronder vind je diverse groepen mensen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

 • Mensen op leeftijd: 75-plussers laten steeds vaker thuismaaltijden thuisbezorgen. Met behulp van seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor senioren is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, gemalen, en vetarm, vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Door die service kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Families met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Een baan, sport en studie wisselen elkaar snel af. Een gezonde maaltijd klaarmaken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: Werk, school, hobbies en feestjes met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is vaak geen optie. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Geertruidenberg

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Geertruidenberg dan heb je eigenlijk drie alternatieven: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm heeft positieven en negatieven kanten. De verschillen hebben te maken met de breedte van het assortiment, onkosten, smaak en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Meestal per box van 6 gerechten aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Erg handig in situatie waarbij u geen keuken heeft of als er lichamelijke beperkingen zijn. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-geertruidenberg

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

Hieronder doorzoek je eenvoudig een opsomming van erkende bedrijven voor tafeltje dekje in Geertruidenberg. Per bedrijf bekijk je informatie als aantal maaltijden en de kosten. Tik op de knop van een instantie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke instellingen voor opwarmmaaltijden

In het schema hierna bieden we een weergave van kleinschalige maaltijdvoorzieningen. Dat kunnen o.a. zijn: zorginstellingen, welzijnsorganisaties, stichtingen, cateraars, supermarkten. Op deze website vind je ook aanbieders in Zundert, Drimmelen en Alphen-Chaam.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting Welzijn & Ondersteuning GeertruidenbergVenestraat 184931 BPGeertruidenberg
Slagerij van der DonkPaletplein 125044 JBTilburg
Slagerij van HestTilburgseweg 815051 ABGoirle
MaaltijdenExpresBoomstraat 1615038 GRTilburg
SmaakrijkHeemraadsingel 104944 VDRaamsdonk
Keurslager de WijsAdelstraat 144921 BRMade
SPAR AertsBurg. Van de Mortelplein 415037 PJTilburg
De WijngaerdCyclaamstraat 2a4921 JCMade
De WeverDoctor Deelenlaan 65042 ADTilburg
Slagerij van de ZandeAmer 55032 AZTilburg
Database met regionale instellingen van kant-en-klaar maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Geertruidenberg bezorgen

Bedrijven hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In onderstaand blok lichten we enkele situaties toe .

 • Bedrijven en kantoren kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als onderneming wil je natuurlijk zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgorganisaties (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Dikwijls hebben ze een overeenkomst met populaire aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Geertruidenberg. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • De grotere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je advies inwinnen over het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een smaakvolle en gezonde maaltijd krijgen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Geertruidenberg aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, natriumarm, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en voldoende eiwitten. Op de beschrijving vind je vaak een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een reguliere ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Ten eerste heb je natuurlijk de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En natuurlijk heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je hebt de keuze uit oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. O.a. Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree & Javaanse kip, rijst met doperwten, gr. kruiden.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het verwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Je plaatst het gerecht ongeveer een half uur op 100 – 120 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 5 – 12 minuten op 500 – 650 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) thuisbezorgd in Geertruidenberg (al opgewarmd).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Geertruidenberg?
De prijzen van de gerechten liggen ver uit elkaar. Elke leverancier werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,80. Een koelverse maaltijd is vaak wat duurder (om en nabij de €5,75. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,30) en desserts (vanaf €1,15).

Waar kan ik maaltijden kopen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. In aanvulling daarop heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Geertruidenberg. Voorbeelden zijn cateringbedrijven en grote keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Als laatste onderscheiden we nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Geertruidenberg?
Via de info op www.geertruidenberg.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. De gemeente vertelt hier hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop zijn er mogelijkheden vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Raamsdonk
 • Raamsdonksveer