Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Oeffelt

Zoekt u aanbieders van (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Oeffelt? Via onze site tref je een uitgebreide beschrijving. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Tevens bespreken we de diverse gerechten opties. Je kunt natuurlijk ook direct organisaties vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De smaak is echt prima en het staat binnen mum van tijd op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Onderzoek dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteBoxmeer
PlaatsOeffelt
Postcode5441
Website gemeentewww.boxmeer.nl
maaltijden-aan-huis-oeffelt

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Check interessante aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Oeffelt?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een verse kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Selecteer bijvoorbeeld: Volkoren macaronischotel en/of Zomerzuurkool met casselerrib. Hierna vind je enkele voorbeelden van groepen mensen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

  • Senioren en ouderen: Ouderen hebben veel baat bij thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De gerechten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de werking van hersenen te stimuleren. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, en vetarm, diabetes, koolhydraatarm, vegetarisch.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Hierdoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
  • Gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten gecombineerd worden. In korte tijd een maaltijd bereiden schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
  • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, hobby’s en familie en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Er gaan lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Oeffelt

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Oeffelt dan heb je 3 opties om uit te kiezen: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. Zo verschillen de op het gebied van: de breedte van het assortiment, budget, smaak en bezorgintervallen.

  1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
  2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Vaak elke week 1 keer op locatie geleverd.
  3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Ideaal indien het koken niet meer gaat en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-oeffelt

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

In het schema hieronder bekijk je een lijst met populaire bedrijven voor tafeltje dekje in Oeffelt. Per organisatie bieden we specificaties zoals het huidige assortiment en budget. Druk op de button van een bezorgservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde organisaties van bezorgmaaltijden

In het schema hieronder check je een database met plaatselijke maaltijdservices. Onder andere stichtingen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, slagerijen, cateraars. Op deze site vind je ook leveranciers in Beers, Linden en Vianen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR BoereLietingsestraat 8A5441 ASOeffelt
Cunera – De BongerdZijlstraat 15473 CJHeeswijk-Dinther
Ton KantersHoofdstraat 69 /B5481 ABSchijndel
BuurtzorgLangenboomseweg 2a5451 JKMill
SPAR Haps van DuurenRaadhuisplein 45443 ATHaps
Lekker Bezig ThuisbezorgdWeldaad 9a5431 SMCuijk
SPAR MaaltijdserviceKapelstraat 115447 AARijkevoort
RegiomealKardinaalsmuts 1685432 AGCuijk
ONS WelzijnStadhuisplein 2a5461 KSVeghel
Maaltijdservice Sint AnthonisSnavelbiesstraat 55445 NVLandhorst
Database met plaatselijke instellingen van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Oeffelt bezorgen

Bedrijven maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Bijgaand behandelen we een aantal voorbeelden .

  • Organisaties bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een vergadering uitloopt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard een warme maaltijd faciliteren.
  • Ook verzorgingslocaties (dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Dikwijls is dit contractueel geregeld met grote keukens voor kant-en-klare maaltijden in Oeffelt. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
  • Meerdere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je advies inwinnen over het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
  • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. De kids kunnen zodoende een smaakvolle en gezonde maaltijd krijgen rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Probeer het zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Oeffelt in Nederland aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de verpakking vind je vaak een tabel met de exacte voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Als eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En natuurlijk heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er een Nederlandse stamppot, verse seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. O.a. Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes en Lamsvlees in rozemarijnsaus.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 25 minuten op 110 – 125 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan je ook de magnetron gebruiken. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 10 minuten op 500 – 650 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Oeffelt (al opgewarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Oeffelt?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke bezorgdienst heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd beïnvloedt de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,50. Een koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (circa €5,50. Voor tafeltje dekje (warme levering) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,70) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,10).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms wordt er ook bezorgd. In aanvulling daarop kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Oeffelt. Voorbeelden zijn professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Daarnaast kun je soms ook terecht bij zorggroepen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Boxmeer?
Aan de hand van www.boxmeer.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. In aanvulling hierop zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.