Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Ingber

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Ingber? Hieronder vind je relevante info. We vertellen je hoe maaltijdbezorging werkt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Daarbij bespreken we de verschillende maaltijd-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar aanbieders vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het geheel smaakt er lekker en het staat binnen mum van tijd op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioLimburg
GemeenteGulpen-Wittem
PlaatsIngber
Postcode6273
Website gemeentewww.gulpen-wittem.nl
maaltijden-aan-huis-ingber

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Ingber?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n lekkere kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. U kunt denken aan maaltijden als: Rode bieten met een speklap en jus en Pastaschotel. Hieronder benoemen we heel uiteenlopende groepen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

  • Ouderen en bejaarden: Senioren hebben veel baat bij thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze gerechten bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor senioren is gezond eten onmisbaar. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of juist om op gewicht te komen en blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens is er een geschikte maaltijd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan gemalen, glutenvrij, zoutarm, eiwitrijk, en vetarm, natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
  • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
  • Families: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, feestjes en hobbies hebben een grote impact op onze agenda. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan niet altijd even prettig. Door gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
  • Starters: School, werken, de sportschool en andere bezigheden: we hebben het erg druk. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Ingber

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Ingber dan zijn er in feite 3 opties: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht heeft positieven en negatieven kanten. Zo verschillen de op het gebied van: de breedte van het assortiment, financiën, bewaaradviezen en bezorging.

  1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
  2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Dit garandeert de smaak en versheid. Na bezorging zet je het in de vriezer. Doorgaans 1 of 2 keer per maand afgeleverd.
  3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. De oplossing als u niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-ingber

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hierna tref je een overzicht met bekende bedrijven voor tafeltje dekje in Ingber. Per bezorgservice check je informatie als het type maaltijden en budget. Klik op de button van een maaltijdvoorziening voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdservices van magnetronmaaltijden

Hieronder bieden we een lijst met lokaal georiënteerde leveranciers. Onder andere supermarkten, welzijnsorganisaties, stichtingen, cateraars, zorginstellingen. Op dit portaal vind je ook adresgegevens van partijen in Bemelen, Gulpen en Sint Geertruid.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant TalentinoVan Eynattenstraat 26269 CHMargraten
Stichting Tafeltje-Dek-JeCortenbachstraat 56367 EXVoerendaal
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
Keurslager KeulenKerkstraat 266336 BBHulsberg
Keurslager DumontMaastrichterlaan 78A6291 ETVaals
Keurslagerij PinckaersKerkstraat 12A6245 CBEijsden
BuurtzorgSchoolstraat 86336 ARHulsberg
SPAR ColenDalestraat 236262 NPBanholt
Durpswinkel ImpulsWilhelminastraat 196351 GNBocholtz
SPAR MaaltijdserviceKerkstraat 16321 AHWijlre
Opsomming met regionale aanbieders van kant-en-klaar maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Ingber bezorgen

Bedrijven kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Onderstaand sommen we enkele voorbeelden op .

  • Kantoren en fabrieken kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. Als werkgever wil je dan graag een warme maaltijd faciliteren.
  • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal maken zij hiervoor afspraken met landelijke organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Ingber. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
  • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je informeren naar het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
  • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. De kids kunnen op die manier een lekkere en gezonde maaltijd opeten rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Probeer het zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Ingber aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je een overzicht met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Ten eerste zijn er de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis/vleesvervangers. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Denk aan Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes of Gebonden goulashsoep.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit kan in ongeveer 35 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 tot 10 minuten op 600 – 750 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Ingber (reeds verwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Ingber?
De prijzen van de gerechten kunnen enorm verschillen. Elke service werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,50. Zo’n koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (rond de €5,75. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je ook een voor- en nagerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,25) en nagerecht (vanaf €1,40).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Als tweede mogelijkheid kan je je aanmelden bij een maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Ingber. Voorbeelden zijn cateraars en/of gespecialiseerde keuken die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Daarnaast hebben we nog de zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Gulpen-Wittem?
Door middel van www.gulpen-wittem.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarnaast zijn er landelijk regelingen vanuit de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw vermogen en inkomen.