Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Reijmerstok

Oriënteert u zich op verse maaltijden aan huis voor ouderen in Reijmerstok? Hieronder verstrekken we aanvullende details. We vertellen je hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Tevens gaan we dieper in op de actuele type maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar aanbieders vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het eten is erg smaakvol en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Kom je er nog niet helemaal uit? Scroll dan eerst naar beneden naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioLimburg
GemeenteGulpen-Wittem
PlaatsReijmerstok
Postcode6274
Website gemeentewww.gulpen-wittem.nl
maaltijden-aan-huis-reijmerstok

Maaltijden aan huis uitproberen?

Check interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Reijmerstok?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een lekkere kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en heb je geen grote keuken nodig. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree en Andijvie stamppot met een gehaktbal. In onderstaande tekst lees je informatie over heel uiteenlopende groepen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

  • Senioren en ouderen: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De kant-en-klaar producten zijn super gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om de werking van hersenen te stimuleren. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor veel diëten en allergieën is er een geschikte maaltijd. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, glutenvrij, eiwitrijk, zoutarm, en vetarm, vegetarisch, natriumarm, koolhydraatarm.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Door die service hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
  • Families: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Een baan, sport en studie wisselen elkaar snel af. Boodschappen doen en koken is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
  • Starters: Studie, hobby’s en andere vrijetijdsbestedingen: soms kan de druk erg groot zijn. Zorgen voor gezond eten lukt vaak gewoon niet. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol met groenten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Reijmerstok

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Reijmerstok dan heb je feitelijk drie varianten: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke type maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. We vertellen je hieronder meer over aantal maaltijden, prijzen, versheid en aflevermogelijkheden.

  1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
  2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Vaak per 6 of 12 stuks afgeleverd.
  3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Zeer geschikt in situatie waarbij het koken niet meer gaat en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
maaltijdservice-ouderen-reijmerstok

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

In de tabel hierna verstrekken we een overzicht met professionele bedrijven voor tafeltje dekje in Reijmerstok. Per bedrijf vind je informatie als aantal maaltijden en de kosten. Druk op de knop van een bedrijf voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale leveranciers van kant-en-klaar maaltijden

Hierna bieden we een verzameling plaatselijke instellingen. Dat kunnen o.a. zijn: zorginstellingen, supermarkten, stichtingen, cateraars, slagerijen. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook organisaties in Margraten, Ingber en Cadier en Keer.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant TalentinoVan Eynattenstraat 26269 CHMargraten
Stichting Tafeltje-Dek-JeCortenbachstraat 56367 EXVoerendaal
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
Keurslager KeulenKerkstraat 266336 BBHulsberg
Keurslager DumontMaastrichterlaan 78A6291 ETVaals
Keurslagerij PinckaersKerkstraat 12A6245 CBEijsden
BuurtzorgSchoolstraat 86336 ARHulsberg
SPAR ColenDalestraat 236262 NPBanholt
Durpswinkel ImpulsWilhelminastraat 196351 GNBocholtz
SPAR MaaltijdserviceKerkstraat 16321 AHWijlre
Overzicht met kleinschalige organisaties van kant-en-klaar maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Reijmerstok bezorgen

Zakelijke instellingen bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Bijgaand behandelen we een aantal voorbeelden .

  • Bedrijven maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
  • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen werken ze samen met erkende organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Reijmerstok. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
  • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je informeren naar het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten zelf.
  • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. De kids kunnen zo een verse en gezonde maaltijd gebruiken rond half 6 in de avond.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Reijmerstok aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op het etiket vind je vaak een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
Een gemiddelde ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Om te beginnen is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En ter afsluiting heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Zo zijn er Hollandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Bijvoorbeeld Scholfilet met kerrieroom uit de oven & Draadjesvlees in jus.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Dit doe je in circa 25 – 40 minuten op 110 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een doorsnee-gerecht doe je dit in circa 4 tot 8 minuten op 500 – 800 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Reijmerstok (al opgewarmd).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Reijmerstok?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke service heeft weer andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,50. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (gemiddeld €6,25. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je meer luxe? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,75) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,10).

Waar kan ik maaltijden kopen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Verder kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Reijmerstok. Het betreft professionele keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Ook zijn er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Gulpen-Wittem?
Aan de hand van www.gulpen-wittem.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast zijn er mogelijkheden vanuit de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het spaarvermogen en actuele inkomen.