Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Boven-Leeuwen

Zoekt u aanbieders van verse maaltijden aan huis voor ouderen in Boven-Leeuwen? Op maaltijdaanhuis.com check je meer informatie. We vertellen je hoe maaltijdbezorging werkt, en voor wie het geschikt is. Daarbij leggen we alles uit over de diverse type gerechten. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan aanbieders vergelijken. Tenslotte kunt u ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. De smaak is echt prima en het staat binnen mum van tijd op tafel. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Zijn er onduidelijkheden? Bekijk dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteWest Maas en Waal
PlaatsBoven-Leeuwen
Postcode6657
Website gemeentewww.westmaasenwaal.nl
maaltijden-aan-huis-boven-leeuwen

Maaltijden aan huis uitproberen?

Check de scherpe aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Boven-Leeuwen?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een lekkere kant en klare maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. U kunt bijv. denkena aan: Appelpannenkoek & Zomerzuurkool met casselerrib. Hierna check je diverse groepen mensen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

  • Ouderen: 75-plussers hebben veel baat bij thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De producten zijn erg voedzaam, bevatten weinig toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor senioren is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om het geheugen op peil te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor veel diëten en allergieën zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, en vegetarisch, vetarm, diabetes, natriumarm.
  • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Hierdoor behouden ze een stukje zelfstandigheid. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
  • Jonge gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, school en sport vragen veel van onze tijd. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
  • Jongvolwassenen: School, werken, hobbies en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten is simpelweg niet altijd mogelijk. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Boven-Leeuwen

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Boven-Leeuwen dan heb je drie keuzes: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De maaltijden verschillen als het gaat om hoe groot het aanbod is, budget, smaak en bezorgopties.

  1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Dikwijls per box van 6 gerechten aan huis bezorgd.
  3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. De oplossing indien u geen beschikking heeft over een keuken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-boven-leeuwen

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

Hieronder vind je een database met professionele organisaties voor tafeltje dekje in Boven-Leeuwen. Per leverancier doorzoek je eenvoudig praktische info zoals het type maaltijden en het tarief. Tik op de knop van een aanbieder voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale aanbieders van thuismaaltijden

Hieronder tref je een weergave van regionale maaltijdvoorzieningen. Bijvoorbeeld stichtingen, supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Deest, Puiflijk en Ewijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
Tafeltje Dekje ElstJasappel 376662 JDElst
BuurtzorgDe Zuiling 86662 ZCElst
SPAR VeltmaatHollenhof 16659 BBWamel
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Keurslager van LeijdenThorbeckeplein 216641 CBBeuningen
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Attent – TertzioBachstraat 296661 CPElst
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
Weergave met plaatselijke aanbieders van thuismaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Boven-Leeuwen bezorgen

Bedrijven en organiisaties hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In onderstaand blok vind je een aantal voorbeelden .

  • Kantoren of bedrijfspanden laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een vergadering uitloopt. Als onderneming wil je natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
  • Ook zorggroepen (woonlocaties en dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Meestal hebben ze een overeenkomst met populaire aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Boven-Leeuwen. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
  • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
  • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf vragen steeds meer om verse maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een verse en gezonde maaltijd krijgen alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Boven-Leeuwen aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, niet te veel zout, gebruikmakend van volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en ten minste 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je een overzicht met de exacte voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. In de basis hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt kiezen uit Typisch Nederlandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Onder andere Gebonden aspergesoep & Gehaktbal, bloemkool, groentesaus en aardappelen.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 20 minuten op 110 – 125 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 4 tot 8 minuten op 600 – 800 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Boven-Leeuwen (al voorverwarmd).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Boven-Leeuwen?
De tarieven van maaltijden aan huis variëren nogal. Elke service heeft weer andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft effect op de kosten. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,65. Zo’n koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (gemiddeld €6,25. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,60) en toetje (vanaf €1,30).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Daarnaast kan je je aanmelden bij een maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Boven-Leeuwen. We hebben het dan over grote keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Tenslotte zijn er ook nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente West Maas en Waal?
Aan de hand van www.westmaasenwaal.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. In aanvulling hierop bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw huidige inkomen en uw spaargeld.