Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Eefde

Meer weten over lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Eefde? Via deze website vind je relevante info. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging werkt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Tevens behandelen we ook de beschikbare gerecht-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar leveranciers vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook bedrijfsmaaltijden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. Het eten is erg smaakvol en er is heel veel variatie in het aanbod. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteLochem
PlaatsEefde
Postcode7211
Website gemeentewww.lochem.nl
maaltijden-aan-huis-eefde

Genieten van maaltijden aan huis?

Bekijk de lopende aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Eefde?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een dagelijkse kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het wordt steeds populairder. Populair zijn bijvoorbeeld: Runderbouillon of Schnitzel champignonsaus. In onderstaande tekst check je allerlei soorten groepen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

  • Senioren: 75-plussers kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De etenswaren zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om het geheugen op peil te houden. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Typische voorbeelden zijn gemalen, glutenvrij, eiwitrijk, zoutarm, en vegetarisch, vetarm, natriumarm, diabetes.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Hierdoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
  • Gezinnen met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, school en sport hebben een grote impact op onze agenda. In korte tijd een maaltijd bereiden is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
  • Studenten: Een drukke baan, hobbies en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol groenten en eiwitten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Eefde

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Eefde dan zijn er in feite drie opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Iedere maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. We vertellen je hieronder meer over aantal maaltijden, prijs, herkomst producten en bezorgintervallen.

  1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak 2 of 3 keer per maand aan huis geleverd.
  3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Zeker praktisch in situatie waarbij het koken niet meer gaat en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
maaltijdservice-ouderen-eefde

Vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In onderstaand schema vind je een verzameling professionele organisaties voor tafeltje dekje in Eefde. Per bezorgservice bekijk je details als assortiment en de prijzen. Selecteer een bezorgservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bezorgservices van opwarmmaaltijden

Hierna tref je een opsomming van gemeentelijke bezorgservices. Onder andere zorginstellingen, stichtingen, supermarkten, slagerijen, cateraars. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook adresgegevens van partijen in Rekken, Rietmolen en Eibergen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgJolinkweg 27211 DMEefde
BuurtzorgMarkt 37241 AALochem
GudulaOosterwal 187241 ARLochem
Centrum Den BouwAbersonplein 97231 CRWarnsveld
BuurtzorgHoofdstraat 45 B2117213 CRGorssel
Kokkie AnoukieVan Essenstraat 157203 DHZutphen
SPAR MaaltijdserviceLochemseweg 130a7217 RKHarfsen
BuurtzorgEmmerikseweg 239 A7204 SKZutphen
BuurtzorgRunneboom 87232 CXWarnsveld
Sutfene – De BorkelHoofdstraat 61a7213 CSGorssel
Database met lokaal georiënteerde bedrijven van opwarmmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Eefde bezorgen

Bedrijven en organiisaties kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In onderstaand blok beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

  • Organisaties kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er nog even door vergaderd moet worden. In dit soort situaties wil je graag attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
  • Ook verzorgingslocaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In veel gevallen hebben ze afspraken gemaakt met professionele organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Eefde. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
  • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je advies inwinnen over het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In specifiek situaties helpen ze ook bij het toedienen van het eten.
  • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. De kids kunnen zodoende een lekkere en gezonde maaltijd opeten rond half 6 in de avond.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Eefde in Nederland aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), maximaal 2 gram zout, voldoende volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos vind je de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een reguliere ovenmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Om te beginnen is dit natuurlijk veel groente. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Er is keuze uit oer-Hollandse gerechten, gerechten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. O.a. Appelpannenkoek en Kip in kerriesaus, doperwten, rijst.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je warmt dit op in ongeveer 25 – 40 minuten op 125 graden celsius in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 4 tot 8 minuten op 600 – 750 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Eefde (warm).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Eefde?
De prijzen van de verschillende maaltijden variëren nogal. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,80. Zo’n koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (circa €6,35. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,75) en toetje (vanaf €0,95).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Als tweede mogelijkheid kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Eefde. Dit zijn vaak grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tevens bestaan er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Lochem?
Via www.lochem.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. De gemeente vertelt hier hoe het zit met een maaltijdvoorziening die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Verder zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en eventueel de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw vermogen en inkomen.