Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Niebert

Oriënteert u zich op (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Niebert? Middels onze site bieden we relevante info. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Tevens behandelen we ook de beschikbare maaltijdopties. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan voorzieningen vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. Het eten is erg smaakvol en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je nog brandende vragen? Check dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGroningen
GemeenteWesterkwartier
PlaatsNiebert
Postcode9365
Website gemeentewww.westerkwartier.nl
maaltijden-aan-huis-niebert

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Niebert?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n dagelijkse kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. U kunt denken aan maaltijden als: Bami goreng speciaal, kip in satésaus of Kip tandoori. In onderstaande tekst bekijk je heel uiteenlopende groepen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

  • Senioren en ouderen: Oudere mensen hebben veel baat bij thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze kant-en-klaar producten zijn tegenwoordig erg gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan men eenvoudig opwarmen. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of voor een beter geheugen en meer concentratie. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet zijn er wel oplossing te vinden. Denk bijvoorbeeld aanglutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen, en vegetarisch, natriumarm, diabetes, vetarm.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Op deze manier is er minder directe zorg noodzakelijk. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
  • Drukke gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies, sporten en studeren vereisen een goede planning. Even snel een maaltijd maken schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
  • Studenten: Studeren, de fitness en feestjes met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Zorgen voor gezond eten zit er dan soms gewoon niet in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Niebert

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Niebert dan heb je drie alternatieven: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke soort heeft zowel voor- als nadelen. Let goed op de verschillen in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijs, smaak en afleveropties.

  1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Dikwijls wekelijks of om de week aan huis geleverd.
  3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Ideaal als het koken niet meer gaat of als er lichamelijke beperkingen zijn. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
maaltijdservice-ouderen-niebert

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In de volgende tabel check je een lijst met grote bezorgers van tafeltje dekje in Niebert. Per aanbieder tref je specificaties zoals het actuele aanbod en de tarieven. Tik op de button van een bedrijf voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bezorgservices van magnetronmaaltijden

In de volgende tabel bekijk je een weergave van gemeentelijke bezorgservices. Bijvoorbeeld cateraars, welzijnsorganisaties, slagerijen, supermarkten, zorginstellingen. Op deze site vind je ook aanbieders in Boerakker, Nuis en Midwolde.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant Zonnehuis de HoornNachtegaalstraat 29363 GBMarum
Tafelgenot Maaltijdservice AssenHophullen 19403 WNAssen
Restaurant Eten Bij De BurenVredeveldseweg 759404 CCAssen
Zorggroep DrentheIndustrieweg 159402 NPAssen
Mennega CateringGroningerstraat 2a9401 BKAssen
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
Icare – BoshofBeilerstraat 389401 PMAssen
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Kemkers Groente en FruitKleuvenstee 319403 LTAssen
Slagerij MagerKoopmansplein 169401 ELAssen
Database met kleinschalige bedrijven van senioren maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Niebert bezorgen

Kantoren en bedrijven kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Bijgaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

  • Bedrijven kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er nog even door vergaderd moet worden. In een dergelijke situatie wil je uiteraard jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
  • Ook zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Vaak werken ze samen met erkende aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Niebert. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
  • Meerdere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In specifiek situaties helpen ze ook bij het toedienen van het eten.
  • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties vragen steeds meer om verse maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Niebert aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket vind je een overzicht met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
Een reguliere ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Ten eerste is dit natuurlijk veel groente. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En natuurlijk heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Zoals Chili con carne, gehakt, rijst of Broccoli-gehaktschotel met aardappel, kaas.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit kan in ongeveer 30 – 40 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 500 – 800 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Niebert (al voorverwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Niebert?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke maaltijdbezorger heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,75. Een koelverse maaltijd is vaak wat duurder (om en nabij de €6,45. Voor tafeltje dekje (warme levering) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,45) en nagerecht (vanaf €1,40).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Als tweede mogelijkheid kan je je aanmelden bij een maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Niebert. Dit zijn vaak cateringbedrijven en grote keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Ook zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Westerkwartier?
Via www.westerkwartier.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. Ook heb je soms ook recht op zorg vanuit de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.